Dnevni horoskop za 16.03.2022.

Ovan


Morate se usmjeriti na ono što niste završili, a to vam sada prilično teško pada. Mozak vam je na nekoj desetoj strani i biće vam potrebna vrlo velika organizovanost da sve privedete kraju. Stoji nezadovoljstvo emotivnim životom. Nikako da sve krene onako kako vi to želite.

Bik

dnevni horoskop za 16.03.2022.
Svjesni ste da ste postigli dosta zadovoljavajuće rezultate po nekim pitanjima, ali vam se i dalje čini da je “ono pravo” suviše daleko od vas. Pustite neka sve ide nekim svojim tokom, ne možete požuriti neke situacije. Dan je u emotivnom smislu odličan i predstoji vam vrlo romantičan kontakt sa partnerom.

Blizanci

dnevni horoskop za 16.03.2022.
Zaista nema razloga za prolazno neraspoloženje koje će vas uhvatiti tokom ovog dana. Ono što je bilo moguće pokrenuti, uradili ste, a one stvari koje su i dalje u zastoju ili neriješene, prolongirajte za narednu sedmicu. Čini vam se da je emotivni partner distanciran i dalek. Možda je samo premoren, kao i vi.

Rak

dnevni horoskop za 16.03.2022.
Iako ste sigurni da ste odradili sve ono što je bilo u vašoj moći, ipak ste zabrinuti kako će se nadalje odvijati neke bitne poslovne situacije. Plašite se da se nešto ne dogodi u posljednjem trenutku. Možda previše očekujete od komunikacije sa jednom osobom. Ne žurite i ne potencirajte stvari.

Lav

dnevni horoskop za 16.03.2022.
Vi ste se bukvalno u posljednjem trenutku sjetili da neke stvari niste uradili. Ili vam je pak nadređena osoba skrenula pažnju na neki vaš propust. Štagod da je od ovoga, slijedi vam par sati ispunjenih žurbom i nervozom. Očekujete da se partner trudi oko vas, a vi nećete ni prstom da mrdnete.

Djevica

dnevni horoskop za 16.03.2022.
Danas vam ništa ne ide od ruke. Kao da se sve urotilo da vas onespokoji, uspori, zablokira. Ne znate gdje udarate od posla, a na kraju nekako ispada da morate ispočetka. Ni u emotivnom segmentu ne cvjetaju ruže. Nikako da doprete do voljene osobe i napravite pravi dogovor sa njom.

Vaga

dnevni horoskop za 16.03.2022.
Vrlo su vam zasmetali postupci nekih osoba iz poslovnog okruženja, ali ste i te kako svjesni da morate da održite korektne odnose, jer će vam trebati nadalje. U sebi ćete se nervirati. Ako ste slobodni, popodne i veče ćete ipak provesti u okviru porodice. Niste dovoljno odmorni za neku akciju.

Škorpija

dnevni horoskop za 16.03.2022.
Ispašće da su najteže i najneprijatnije obaveze ostale da se završe baš danas. Iako vam nije ni do čega, morate da prionete na posao. Danas možete biti i razočarani ili zbunjeni nekim postupcima od strane osobe koja vam se dopada, čak i prijatelja. Možete se povući u sebe i ućutati.

Strijelac

dnevni horoskop za 16.03.2022.
Toliko će vas danas iscrpiti kontakti sa nekim ljudima da u pojedinim trenucima možete osjećati da ste u potpunosti iscijeđeni. I opet na kraju dana nećete biti zadovoljni postignutim. Ne nervirajte se, povucite se i odmorite, biće dana za pobjedu. Teško da ćete danas imati želju da bilo gdje mrdnete van kuće.

Jarac

dnevni horoskop za 16.03.2022.
Trudićete se da udovoljite svim zahtjevima koji su pred vas postavljeni i da završite sve ono što ste planirali na vrijeme. Budite sigurni da ovo neće biti nimalo lak zadatak, pogotovo što ćete biti u kontaktu sa ljudima koji su vrlo neodgovorni. Dobar dan u emotivnom segmentu, stoji zadovoljstvo.

Vodolija

dnevni horoskop za 16.03.2022.
Na poslu ćete biti ćutljivi i zaokupljeni nekim poslovnim pitanjima. Ne želite ni najmanja sitnica da vam promakne, ali budite sigurni da su sada greške i te kako moguće. Više vam odgovara da u ovom trenutku budete povučeni, slaba komunikacija sa emotivnim partnerom.

Ribe

dnevni horoskop za 16.03.2022.
Koliko god da je prethodnih par dana obilovalo nekim šansama i mogućnostima za prave dogovore, današnji dan je potpuno opozitan. Nikako ne uspijevate da ostvarite zadovoljavajuću komunikaciju sa saradnicima, a i vi lično se osjećate rasijano i konfuzno. Potrebno je da se dobro odmorite.

Autor: minimagazin.info

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU