Dnevni horoskop za 16.08.2022.

Ovan


Iako će vaše misli i planovi biti usmjereni na posao, osjećanja će vas voditi prema porodici i privatnom životu. Grišće vas savjest da ih zanemarujete, ali imaćete priliku nadoknaditi im propušteno sutra. Na poslu nemojte biti površni, vodite računa o svakom detalju, jer će danas i sitnica biti dovoljna da se napravi šteta.

Bik

dnevni horoskop za 16.08.2022.
Poslovna prepiska ili razgovor s uticajnom osobom uvjeriće vas da uživate ugled u radnoj sredini. Odlučićete se na kratki predah pa ćete popodne provesti u kupovini namirnica. Sklonost flertu biće primjetna kod rođenih početkom znaka, dok bi ostali mogli uživati u sigurnosti koju im pruža partner ili porodica.

Blizanci

dnevni horoskop za 16.08.2022.
Nećete se moći pohvaliti radnom motivacijom. Više će vam biti do čavrljanja s kolegama, bezazlenih ogovaranja i zabave. Zbog jednostavnosti i spontanosti, s vama će biti ugodno sarađivati. Slobodne će iznenaditi osjećaj ushićenja u susretu s prijateljskom osobom pa ćete shvatiti da ste svakim danom sve zaljubljeniji.

Rak

dnevni horoskop za 16.08.2022.
Bićete neujednačene energije – htjećete previše toga odjednom i tako sebi navući na vrat mnoštvo obaveza. Držite se na odstojanju od kolega koji vole ogovarati i naslađivati se tuđim problemima. Nemojte biti nepovjerljivi prema partneru i ljubomorom gušiti vaš odnos. Dajte mu slobode i u kretanju, ali i u načinu razmišljanja.

Lav

dnevni horoskop za 16.08.2022.
S povećanim poslovnim obavezama spretno ćete izlaziti na kraj. Bićete uspješni u komunikaciji s ljudima, uslužnim djelatnostima i kreativnim poslovima. Ljubavna dešavanja kreću u željenom pravcu, naročito ako je osoba koja vam se sviđa neko koga srećete na radnom mjestu. Mogli biste od nekoga dobiti mali poklon kao znak pažnje.

Djevica

dnevni horoskop za 16.08.2022.
Izađite u društvo – planete vas čine posebno šarmantnima i privlačnima. Svojim ponašanjem spretno ćete prikrivati unutrašnji nemir, koji je tek prolazne prirode. Pokazaćete zavidnu sposobnost u procesu vođenja poslovnih pregovora, ali i u rješavanju intimnih problema – partner bi vam se u nečemu mogao povjeriti.

Vaga

dnevni horoskop za 16.08.2022.
Danas možete imati jedan vrlo ozbiljan poslovni razgovor. Osoba sa kojom dolazite u kontakt očekuje od vas veliku odgovornost i posvećenost. Dobijate neku potvrdu svog rada ili priznanje od strane kolega ili šefa. Trudite se da ostvarite kontakt sa osobom koja vas privlači.

Škorpija

dnevni horoskop za 16.08.2022.
Teško ćete se fokusirati na obaveze pa će vam pažnja biti raspršena. Moguće su nepredvidive situacije i zbivanja, posebno na poslu. Svaki propust ćete teško ispraviti pa ništa ne prepuštajte slučajnostima. Zato će vam u ljubavi sve krenuti – simpatija vas napokon primjećuje!

Strijelac

dnevni horoskop za 16.08.2022.
Koncentracija i pamćenje biće vam odlični pa će mnogi imati od vas koristi. Znaćete dati dobar savjet ili podršku. Očvrsnućete i bolje se snalaziti u problemima. Lično zadovoljstvo malo će vam značiti ako vam ne pođe za rukom da usrećite bližnje. Izlazićete im u susret, pomagati i biti na raspolaganju na sve načine.

Jarac

dnevni horoskop za 16.08.2022.
Moraćete uložiti veliki napor da većinu stvari postavite na svoje mjesto. Odnos prema autoritetima biće poljuljan zbog pomanjkanja zajedničkih interesa. Ni na ljubavnom planu neće ići onako kako biste htjeli. Vodićete rasprave s partnerom oko beznačajnih stvari pa biste dan mogli provesti u ljutnji i šutnji.

Vodolija

dnevni horoskop za 16.08.2022.
Pred vama je jedan odličan dan. Sve možete ostvariti, u onoj mjeri u kojoj se angažujete u situacijama koje su vam bitne. Ipak, očekujte da će vam neke osobe crpiti energiju. Prilike će se otvoriti i na emotivnom planu – moguće je da ostvarite kontakt sa osobom koja vas jako privlači.

Ribe

dnevni horoskop za 16.08.2022.
U većem društvu mogli biste upoznati osobu koja će vam se svidjeti na prvi pogled. Ako održavate vezu na daljinu, radovaćete se skorom susretu. Zdravlje vam je osjetljivo pa pripazite. Izbjegavajte izlaganje suncu, u vremenskom periodu kada je ono najjače, jer biste lako mogli izgoriti. Čuvajte novac, ne trošite ga olako.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU