Dnevni horoskop za 16.12.2023.

Ovan


Najugodniji trenuci vas očekuju tokom večernjih sati. Mlađima predstoji susret sa simpatijom. Odnos s partnerom biće skladan i to najviše zahvaljujući vama. Sputaćete taštinu i preći preko njegovih riječi, kao da ih niste ni čuli. Neki među vama rješavaće finansijska pitanja, razmišljati o prodaji nekretnine ili nekome posuditi novac.

Bik

dnevni horoskop za 16.12.2023.
Odnosi s drugima biće zbrkani i naporni. Ipak, uspjećete iz svađa i povišenih tonova izvući i neka pozitivna iskustva, ali vas čeka mnogo nerviranja i nesigurnosti u vlastita osjećanja. Reći ćete ono što mislite, pri tome vodeći računa o tome da se niko ne uvrijedi. Probavne tegobe moguće su zbog pojačane nervoze.

Blizanci

dnevni horoskop za 16.12.2023.
Nećete podnositi predvidiv način života pa ćete se boraveći u kući osjećati sputano i nemirno. Ukoliko potiskujete želje i potrebe već neko vrijeme, mogući su nesanica, glavobolje ili nezadovoljstvo. Posvetite se aktivnostima koje vas vesele, počnite se baviti hobijima. Manjim zdravstvenim tegobama biće skloniji stariji pripadnici znaka.

Rak

dnevni horoskop za 16.12.2023.
Kućne zabave će biti mjesta na kojima ćete privlačiti poglede i ostvariti nova poznanstva. Neka od njih biće vam korisna ili poučna, a neka će biti i emotivne prirode. Mogli biste steći nečije simpatije, iako nužno ne i obostrane. Roditelji će se intenzivnije baviti djecom, a možda ih zabaviti odlaskom u bioskop.

Lav

dnevni horoskop za 16.12.2023.
Dnevni raspored neće se odvijati prema planu. Bićete neorganizovani i hvatati se ukoštac sa više obaveza odjednom. Usporite, jer ako budete žurili, pravićete više grešaka. Slobodno vrijeme provedite u šetnji i u partnerovom društvu – treba vam što više opuštanja. Pređite preko mrzovoljnog ponašanja starijeg ukućanina.

Djevica

dnevni horoskop za 16.12.2023.
Neka imovinska pitanja mogu se dodatno zakomplikovati, naročito ako u vezi istih ne postignete saglasnost sa svim ukućanima. Odnos s partnerom biće ispunjen nježnošću i prijateljstvom. O većini pitanja imaćete slično mišljenje, što će posebno doći do izražaja ako se nađete zajedno u nekom većem društvu.

Vaga

dnevni horoskop za 16.12.2023.
Odlično ćete se osjećati, a dobro raspoloženje prenositi i na okolinu. Ma koliko bili zaljubljeni i podložni strastima, nećete gubiti zdrav razum. Od partnera ćete očekivati povjerenje i srodnost životnih ciljeva, a tek onda fizičku privlačnost. Pripazite koliko novca trošite, jer ćete biti u iskušenju da kupite nešto što vam nije nužno potrebno.

Škorpija

dnevni horoskop za 16.12.2023.
Pred zauzetima je dan emotivnog sklada – intuitivno ćete se razumjeti s partnerom. Biće dovoljan pogled ili osmijeh pa da znate šta partner osjeća ili šta mu je potrebno. Mogli biste slaviti nečiji rođendan ili biti na zabavi i odlično se provesti. Sve u svemu, dan je idealan za druženje i upoznavanje novih ljudi.

Strijelac

dnevni horoskop za 16.12.2023.
Uživaćete u samoći, posebno ako je iza vas naporna radna sedmica. Posvetite se hobijima i omiljenim aktivnostima. Brinuće vas odnos s partnerom koji se udaljio od vas i povukao u sebe. Ipak, možda ste mu svojim ponašanjem dali povoda. Dan je povoljan za otkrivanje tajni, iskrene razgovore i veću intimnost udvoje.

Jarac

dnevni horoskop za 16.12.2023.
Posvetite se društvenom životu. Vaša senzibilnost i šarm osvajaće sve, a posebno one koje tek upoznate. Mnogi će vam biti zahvalni na upućenoj brizi i nesebičnosti, a vi se osjećati ispunjeno. Mogla bi se ispuniti jedna vaša davna želja, a srećne ruke biće i oni koji priželjkuju ljubavni početak sa simpatijom.

Vodolija

dnevni horoskop za 16.12.2023.
Imaćete energije, ali ne i dovoljno upornosti za obavljanje poslova. Planiraćete mnogo toga, ali kad to bude trebalo ostvariti, neće vam biti do toga. Kod kuće nećete imati željenog mira. Mogli bi vam na vrata pokucati nenajavljeni gosti ili ćete se naći u društvu čije vam okruženje neće odgovarati, kao ni teme za razgovor.

Ribe

dnevni horoskop za 16.12.2023.
Druženja, putovanja i posjete rodbine obilježiće dan pa vas očekuje mnogo zabave i ugodne komunikacije. Nekima je na vidiku razvoj veze na daljinu ili burna romansa s osobom koja vas osvaja rječitošću. Dio dana posvetićete učenju, prikupljanju informacija i istraživanju i bićete i te kako zadovoljni postignutim.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU