DNEVNI HOROSKOP ZA 21. OKTOBAR Biku se komplikuje ljubavni život, Rak treba da primijeni savjet kolege

Ovan

Ovo je savršen dan se okrenete sebi stvarima koje već neko vrijeme rješavate sa partnerom. Obratite pažnju i na moguće probleme s novcem zbog nerješenih situacija u krugu porodice. Problemi sa kičmom.

Bik

Poslovna situacija se stabilizuje zahvaljujući uticaju drugih ljudi. Čuvajte se naglih i iznenadnih odluka kada su u pitanju odnosi sa partnerom posebno ako je partner rođen u znaku Lava ili u Vodolije.

Blizanci

Bićete odlično raspoloženi zbog dobrih odnosa koje ste uspjeli da sagradite u okviru posla kojim se bavite. Stižu vam dobre vijesti kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Zdravlje je odlično.

Rak

U narednih nekoliko dana bićete opterećeni drugim ljudima i njihovim sugestijama. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna podrška i daje vam jako dobre sugestije. Potrebno vam je više spavanja.

Lav

Vaša energija je veoma jaka ali možete imati problema sa osjećajem odgovornosti kada su u pitanju poslovni potezi. Osoba u znaku Lava već neko vrijeme vam stvara tenziju zbog loše poslovne komunikacije.

Djevica

Vaša porodična situacija utiče negativno na vaše razumijevanje sebe i drugih. Ne oslanjajte se na druge već gledajte da pokrenete sebe i ono što je do vas. Ljubavna situacija je u stagnaciji i tu nema velikih promjena.

Vaga

Danas ste odlučni da provedete određene ideje u djelo posebno u vezi porodičnih odnosa. Ne dozvoljavate više da se bilo ko miješa u vaše odluke posebno narednih nekoliko nedjelja.

Škorpija

Merkur aktivira vaše polje poslovnih i prijateljskih odnosa i tokom cijelog dana ćete biti pod tim uticajem. Situacija sa partnerom je veoma stabilna što vam donosi unutrašnji mir i zadovoljstvo. Problem sa koljenima.

Strijelac

Bićete veoma dobro raspoloženi kada je u pitanju prvi dio dana a ostatak će biti preopterećen poslovnim obavezama i mogućim putovanjem van grada. Pronađite način da dobro definišete vaše ciljeve u vezi odnosa sa poslovnim saradnicima.

Jarac

Mjesec je aktivan kada su u pitanju odnosi u firmi ili u vezi poslovnih aktivnosti. U narednom periodu potrudite se da imate što više dobre saradnje sa osobom u znaku Ovna. Energija koju možete imati sa ovom osobom je veoma stabilna.

Vodolija

Ovo je veoma komplikovan dan koji komplikuje situaciju u kojoj te već neko vrijeme zbog partnera i njegovih negativnih poteza. Najvažnije ostati pribran i smiren i ne odlučujte ništa tokom narednih dana.

Ribe

Vaša ljubomora i potreba da dominirate u partnerskom odnosu je danas veoma aktuelna. Partner će biti negativno raspoložen zbog te vaše potrebe i pokušajte da određene stvari rješavate bez ulazaka u sukob.

BONUS VIDEO:

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. OKTOBAR Biku se komplikuje ljubavni život, Rak treba da primijeni savjet kolege appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU