Dnevni horoskop za 22.04.2022.

Ovan


Ovaj dan zahtijeva od vas veće prilagođavanje ljudima sa kojima ste u kontaktu. Moraćete da pokušate da se prilagodite timu, a ne da pokušavate da sve radite na svoj način. Možete biti vrlo prijatno iznenađeni pozivom od strane osobe koju već dugo pokušavate da osvojite.

Bik

dnevni horoskop za 22.04.2022.
Previše obaveza u prijepodnevnim satima čini vas pomalo nervoznima i bilo bi dobro da ne dozvolite da vas unutrašnja napetost navede da u kontaktu sa drugima ispoljite netaktičnost. Velika želja i potreba da provedete što više vremena sa voljenom osobom. Možete se osjetiti donekle uskraćeno.

Blizanci

dnevni horoskop za 22.04.2022.
Izgleda da danas svi očekuju neku vrstu pomoći od vas. To će vam donekle teško pasti, naročito u prijepodnevnim satima, kada su energetske snage vašeg organizma na niskom nivou. Nešto što krijete od voljene osobe danas može izaći na vidjelo. Nemojte biti brzopleti u objašnjenjima.

Rak

dnevni horoskop za 22.04.2022.
Neki propusti iz prethodnog perioda danas mogu izaći na vidjelo. Bićete blago zabrinuti zbog dešavanja u poslovnom segmentu, ali bez ikakvog pravog razloga – sve će se srediti bez velikih problema. Neko od vas očekuje da povučete malo konkretniji potez – razmislite o tome.

Lav

dnevni horoskop za 22.04.2022.
Suočavate se sa određenom formom neprijateljstva ili zakulisnih radnji u najbližem, kolegijalnom okruženju. Za vas bi najbolje bilo da ne reagujete i ne dozvolite da budete isprovocirani. Popodnevni sati vam donose jednu mirniju energiju, podižu raspoloženje i prijaće vam kontakt sa voljenom osobom.

Djevica

dnevni horoskop za 22.04.2022.
Odnosi sa šefovima, tokom današnjeg dana, vrlo su napeti. Druga strana može biti bespotrebno kritična, a pošto vi ne smatrate da ste napravili bilo kakav propust, čvrsto ćete se držati svog stava. Velika potreba za kontaktom sa voljenom osobom, ali premalo vremena da biste bili zadovoljni i ispunjeni emotivno.

Vaga

dnevni horoskop za 22.04.2022.
Nečiji komentari vam neće baš prijati pa bi prijepodnevni sati mogli da budu “začinjeni” prepucavanjima i sarkazmom u kolegijalnom okruženju. Očekujete da partner povuče neke konkretnije poteze ili da se jasno izrazi po nekom pitanju koje je vama važno. Možete biti razočarani razvojem situacije.

Škorpija

dnevni horoskop za 22.04.2022.
Nemojte baš sva dešavanja u poslovnom segmentu danas shvatati kao provokaciju, napad ili kritiku. Bespotrebno ćete unositi pometnju ako budete funkcionisali na taj način. Posvetite se odnosu sa voljenom osobom, oboma vam je potrebno da otvorenije porazgovarate.

Strijelac

dnevni horoskop za 22.04.2022.
Odlično ste raspoloženi i ništa vam nije teško pa nije ni čudo što će kolege to iskoristiti i odmah vam natovariti jedan dio svojih obaveza. Budite više fokusirani, postoji mogućnost da napravite pokoji propust. Harizmatičnost i šarmantnost – lako stupate u kontakt sa suprotnim polom.

Jarac

dnevni horoskop za 22.04.2022.
U prvom dijelu dana blaga nefokusiranost i rasutost – ako trebate da uradite neku ozbiljniju obavezu ili dogovor, bolje ih ostavite za popodnevne sate. Intenzivnost u kontaktu sa voljenom osobom – može vas iznenaditi posvećenost i inicijativa od strane partnera. Jake strasti i emocije su prisutne.

Vodolija

dnevni horoskop za 22.04.2022.
Blaga zabrinutost će biti prisutna u prvom dijelu dana kod vas. Neke poslovne situacije ne idu u pravcu u kojem ste vi željeli i bojite se da se saradnik ili poslovni partner ne povuče u potpunosti. Bolje raspoloženje u popodnevnim satima. Dobro za kontakt ili susret sa voljenom osobom.

Ribe

dnevni horoskop za 22.04.2022.
Velika zbrka i gužva u prijepodnevnim satima i vjerovatno nećete povremeno moći da dignete glavu od posla. Kao da je sve odjednom došlo na dnevni red. Malo koncentracije, a neophodna vam je. Zanimljiva komunikacija sa nekim sa kim dolazite u kontakt preko poslovnih okolnosti.

Autor: minimagazin.info

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU