Dnevni horoskop za 25.04.2022.

Ovan


Napetost u komunikaciji sa radnim kolegama će biti prisutna, najviše zbog pritiska koji oni mogu vršiti na vas. Požurivanje, kratki rokovi – sve ovo vam donosi nervozu. Teško usklađivanje je prisutno i u odnosu sa voljenom osobom. Moguće je da dođe i do svađanja ili distanciranja.

Bik


Možete uraditi mnogo više od onoga što ste planirali, ali ne očekujte da će to biti iole lako. Nesporazumi u komunikaciji ili teškoća u dogovorima će biti prisutni. Voljena osoba vam može zamjeriti zbog nekih riječi ili postupaka, ali vi nećete biti spremni da priznate dio svoje krivice.

Blizanci


Moraćete da promijenite svoje planove, jer ništa neće fukcionisati onako kako želite. Prisutna je težina u poslovnom segmentu, naporne saradnje, a ako morate da napravite neki dogovor – pripremite se na prepreke i blokade. U odnosu sa voljenom osobom se potrudite da vodite “lake priče”.

Rak


Neke obaveze vam bukvalno “vise nad glavom” i nećete moći da se opustite dok ih ne završite u potpunosti. A to će danas biti dosta naporno i opterećujuće po vas. Emotivni partner vam jako nedostaje, ali nikako ne uspijevate da se uklopite, što se vremena za susret tiče.

Lav


Malo ste u raskoraku sa vremenom, ali ćete se truditi da postignete sve što ste isplanirali. Osjećate da se neke poslovne situacije “zakuvavaju”, ali smatrate da još uvijek nije vrijeme da reagujete. Sa emotivnim partnerom danas je potrebno mnogo više prilagođavanja da biste mogli da funkcionišete.

Djevica


Danas jednostavno niste raspoloženi za posao. Teško vam je da funkcionišete, teško vam je da razmišljate, a najteže vam pada da komunicirate sa ljudima oko vas. Jedva ćete čekati da završite sa radnim danom i da pobjegnete kući. Najbolje u utješni zagrljaj voljene osobe.

Vaga


Teški sagovornici tokom ovog dana, a vi jedva nekako uspijevate da se kontrolišete i da ne “eksplodirate”. Osjetićete olakšanje kada budete završili sa radnim vremenom. Razočarani ste partnerovom nemogućnošću da se uklopi u vaše planove. Ipak, trudićete se da se to na vama ne vidi.

Škorpija


Jedino velikom ličnom snagom i samokontrolom uspijevate da danas ostanete mirni u nekim napetim poslovnim situacijama. Ipak, željećete da što prije “pobjegnete” od nekih osoba koje su vam danas previše teške. Emotivni partner se trudi da vam ugodi i oraspoloži vas, što će mu svakako poći za rukom.

Strijelac


Priveli ste kraju jednu veću poslovnu obavezu i osjećate veliku iscrpljenost. U prvom dijelu dana teško ćete funkcionisati i najradije ćete se sklanjati od nekih napornih ljudi. Smatrate da voljena osoba pretjeruje po nekim pitanjima i nećete se ustručavati da pokažete svoje nezadovoljstvo.

Jarac


Možda je danas previše obaveza za vaš ukus, ali se trudite da sve okončate na vrijeme i da ne zaboravite ništa od onoga što vam je bitno. Bićete nešto sporiji, ali samo iz razloga što ne želite da napravite neku grešku ili propust. Najviše će vam prijati mirno popodne i opuštajući momenti sa voljenom osobom.

Vodolija


Od vas se zahtijevaju brze reakcije i komunikativnost, a to će vam danas posebno teško pasti. Umorni ste ili u nekoj formi energetskog pada i trebaće vam mnogo više napora, nego inače, da biste bili funkcionalni. Odlična komunikacija sa voljenom osobom – otvorićete neke interesantne teme.

Ribe


Neko iz kolegijalnog okruženja može vam pomoći da danas prevaziđete neku napornu situaciju ili da završite posao na vrijeme. Dobili ste poziv za izlazak ili za druženje sa prijateljima, ali vam obaveze oko kuće ili oko nekog od članova domaćinstva ne dozvoljavaju da se opustite.

Autor: minimagazin.info

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU