Dnevni horoskop za 25.06.2022.

Ovan


Subota bi valjda trebalo da bude dan za odmor, zar ne? Međutim, čini se da se vi danas baš i nećete naodmarati, jer obaveze zovu sa svih strana… U emotivnom segmentu možete vrlo dobro funkcionisati sa partnerom po nekim pitanjima koja vas oboje interesuju ili praviti zajedničke planove.

Bik

dnevni horoskop za 25.06.2022.
Dan vam baš neće početi najslavnije. Ne provocirajte pojedince sklone svađi, a prema prijateljima budite tolerantni. Mogli biste dobiti goste koji će kod vas prespavati, jer su na proputovanju. Ako se i sami spremate na put, savjetuje vam se što veća strpljivost u saobraćajnim gužvama.

Blizanci

dnevni horoskop za 25.06.2022.
Potrebno vam je da se malo rasteretite od obaveza i da se opustite pa ćete na svaki mogući način gledati da danas izvrdate sve ono što je vezano za posao. U suštini, sada bi vam najviše prijala domaća, porodična atmosfera, pogotovo ako bi voljena osoba bila kraj vas…

Rak

dnevni horoskop za 25.06.2022.
Pohitajte da sve što imate da obavite od obaveza završite u prijepodnevnim satima, jer već nakon tog vremena ulazite u period kada ćete biti previše umorni i nećete moći da se fokusirate i skoncentrišete. Moguće je da ćete dogovore, koje ste imali zakazane, ipak morati da odložite.

Lav

dnevni horoskop za 25.06.2022.
Imate više energije i elana za obavljanje svakodnevnih obaveza nego inače. Doduše, obaveze koje morate da završite su sitne i one vam neće oduzeti mnogo vremena tako da ćete veći dio dana imati samo za sebe i svoje potrebe. Savjet je da sa nekim iz kruga prijatelja odete na kafu, u kupovinu ili na večeru.

Djevica

dnevni horoskop za 25.06.2022.
Ova subota uglavnom će vam donijeti bolje raspoloženje, ali i veću potrebu da se posvetite nekim sitnim, ali važnim detaljima i situacijama u poslovnom segmentu. Popodne i veče mogu biti neuobičajeno romantični, ako se vi i partner samo malo potrudite…

Vaga

dnevni horoskop za 25.06.2022.
Sigurno bi vam najviše prijalo da sve obaveze ostavite za sobom i da se dobro odmorite, ali neke situacije u poslovnom segmentu vam neće dati mira i moraćete da im posvetite svoju punu pažnju. Nešto ste statični i kad je voljena osoba u pitanju, neraspoloženi za susret.

Škorpija

dnevni horoskop za 25.06.2022.
Cijeli dan ćete biti promjenjivog raspoloženja pa će vam i partner prebacivati da ste teški i naporni. Međutim, ipak ćete se u svemu dobro snalaziti i pokazati organizacijske vještine. Nastane li u kući strka oko nečega, vi ćete biti taj koji će napraviti reda. Iako će vas uznemiriti izjava od strane vaše simpatije, to ne znači da vas ne voli.

Strijelac

dnevni horoskop za 25.06.2022.
Nećete biti previše angažovani oko kućanskih poslova pa ćete odraditi samo ono što se podrazumijeva da trebate. Odgovaraće vam mir ili intimno druženje s partnerom kojem ćete se povjeriti i olakšati dušu. Osjećate pritisak od strane člana iz kruga porodice. Više će vam odgovarati da se povučete.

Jarac

dnevni horoskop za 25.06.2022.
Romantična su zbivanja istaknuta. Skloni ste idealizovati simpatiju, možda je i precijeniti, ali neće biti težih posljedica mogućeg pogrešnnog prosuđivanja. Dotična osoba će vam se sviđati i u novom svjetlu. Mogli biste učiniti preveliku uslugu nekome ko je ne zavređuje pa se poslije kajati zbog toga.

Vodolija

dnevni horoskop za 25.06.2022.
Bilo bi dobro da danas konačno privedete kraju obaveze koje već danima zaobilazite, jer ćete inače samo napraviti sebi problem. Osoba sa kojom ste u povremenom flertovanju inicira susret sa vama – možda baš i niste u fazonu za izlazak, ali bi bilo dobro da malo izađete iz kuće.

Ribe

dnevni horoskop za 25.06.2022.
Naklonjeni su vam svi oblici međuljudskih odnosa, naročito oni ljubavni. Zato se samci ne bi trebali prepuštati struji, nego sistematično izlaziti. Veliki su izgledi sretanja novih ljudi koji će ispuniti emocionalnu prazninu. Uživaćete u svakom trenutku provedenom u društvu prijatelja. Moguće je zanimljivo poznanstvo koje ćete poželjeti produbiti.

Autor: minimagazin.info

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU