DNEVNI HOROSKOP ZA 27. NOVEMBAR Lav donosi iznenadnu odluku, Jarac uči lekciju, Ribama stiže sjajna vijest…

OVAN
Vaš dnevni horoskop za 27. novembar vam predviđa potpuno neočekivani uspjeh. Ovo može da bude vezano za trud koji ste ranije ulagali, a niste imali rezultate. Pozitivnu energiju prenijećete i na partnera, organizujte zajedničko putovanje ukoliko ste u mogućnosti.

BIK
Danas obratite pažnju na osobe koje su vam do juče bile konkurencija. Moguće je da nisu iskrene prema vama, i dalje im predstavljate prijetnju. Fokusirajte se na osobu koju ste nedavno upoznali, ovo može da bude jedna lijepa romansa koja će vam obilježiti život.

BLIZANCI
Dnevni horoskop vam savjetuje da ne brzate ukoliko treba da donesete odluku koja se tiče novca. Ovo se naročito odnosi na sve koji planiraju da ulažu u privatni biznis, bolje odložite za neki drugi dan. Imate osjećaj da vas partner ne razumije, poradite na komunikaciji.

RAK
Vaš dnevni horoskop za 27. novembar je u znaku prepreka koje će vam pokvariti raspoloženje. Ne brinite, prijatelji će vam pomoći da uveče zaboravite na loš dan. Ništa ne može na silu, potrebno je da se strpite i pronađete hobi koji vas ispunjava.

LAV
Iznenađenja su u fokusu vašeg dnevnog horoskopa! Očekuje vas mnogo lijepih stvari, promjena i iznenadnih odluka, da ćete ovaj dan pamtiti do kraja života. Partner vam zamjera nedostatak pažnje, a danas će vas oduševiti specijalnim gestom ljubavi.

DJEVICA
Klonite se ogovaranja i tračeva, ne treba da slušate priče „rekla, kazala“. Možda ćete biti upleteni u nesporazum zbog kojeg ćete željeti da prekinete kontakt sa dragom osobom. U ljubavi je sve kako treba, prija vam pažnja i podrška koju imate od partnera.

VAGA
Vaš dnevni horoskop za 27. novembar vam savjetuje da se ne rasipate novcem. Mogući su nepredviđeni troškovi, pa ne bi bilo loše da uštedite. Treća osoba remeti vaš odnos sa partnerom, dobro razmislite da li zaista želite da ostanete u takvom odnosu.

ŠKORPIJA
Današnji dan obilježen je negativnom energijom i pritiskom. Muči vas neka nepravda u porodici, imate osjećaj da sve morate sami da obavite. Samo nastavite, radite to zbog sebe, a sve će vam se isplatiti i više nego što možete da zamislite.

STRIJELAC
Pregršt obaveza obavljate kao od šale! Šta god da započnete, ide vam od ruke, a u tome će vam veliku pomoć pružiti mlađa osoba iz poslovnog okruženja. Ne zapostavljajte partnera, takve razgovore ste davno prošli i vrijeme je za konkretne promjene.

JARAC
Imate osjećaj da niste ispali fer prema nekome ko vam je mnogo značio. Muči vas to što ste pretjerali sa arogantnim stavom koji je odao bezosjećajni utisak, pa je kontakt sa osobom zvanično prekinut. Ne libite se da izgovorite „Izvini“, pozovite osobu i riješite problem.

VODOLIJA
Zadovoljni ste finansijskom situacijom, ali ne zaboravljajte ljude koji su bili uz vas kada je bilo obrnuto. Danas možete da očekujete ponudu koja stiže iz inostranstva, ali dobro provjerite ko vas kontaktira. Uživate u flertovanju, jedan može potpuno da vam pomuti razum večeras!

RIBE
Vaš dnevni horoskop za 27. novembar vam govori da stiže sjajna vijest koja će vas razdrmati baš kako treba! Proslavićete je u krugu porodice i prijatelja, konačno je došlo vaših pet minuta. Sve ide kako ste planirali i apsolutno zaslužujete da predahnete!

BONUS VIDEO:

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. NOVEMBAR Lav donosi iznenadnu odluku, Jarac uči lekciju, Ribama stiže sjajna vijest… appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU