DNEVNI HOROSKOP ZA 28. JUL 2022. GODINE Bikovima potreban odmor, Blizance očekuju nesporazumi sa saradnicima…

OVAN
Novi poslovni susreti ispunjavaju vaša očekivanja i ostavljaju dovoljno prostora za zanimljive kontakte, koji mogu da unaprijede vašu poziciju. Novi uspjeh djeluje kao veliki podsticaj u daljoj saradnji, ali i na pozitivan rasplet događaja u privatnom životu. Važno je da se prepustite emotivnoj inspiraciji i da ispunite nečija očekivanja. Uživajte u zajedničkoj sreći koju osjećate uz blisku osobu. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

BIK
Nema potrebe da dajete zvanična obećanja, naročito ako vas neko uporno nagovara da prekoračite svoja poslovna ili saradnička ovlašćenja. Obaratite pažnju na nove informacije ili na potpisivanje dokumenata. U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate, nego da se osvrćete u pravcu osobe koja djeluje suviše provokativno po pitanju vaših standarda. Dobićete ono što zaslužujete. Sugestija: Prijaće vam kreativna izolacija i odmor.

BLIZANCI
Nesporazumi koji vas prate u društvu saradnika, uglavnom se svode na pravilnu procjenu poslovnih prioriteta. Svako od saradnika želi da zauzme što bolju poziciju, koja garantuje novi poslovni uspjeh ili prestiž na društvenoj ljestvici. Ponašate se previše izbirljivo i zahtjevno pred bliskom osobom, možda na kraju ne dobijate koliko i zaslužujete. Obratite pažnju na neke porodične probleme. Sugestija: Izbjegavajte pretjerivanje, usporite svoj ubrzani ritam.

RAK
Pažljivije analizirajte nečiju priču i biće vam jasnije neke poslovne dileme sa kojima se suočavate. Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite zanimljivu ideju koja ukazuje na potencijalni dobitak. Potrebno je da stvorite bolje uslove za svoju porodicu ili za one koji su vam dragi. Bliski susret sa jednom osobom postaje neizbježan i predstavlja dobar povod za interesantnu zabavu. Sugestija: Uljepšajte svoje raspoloženje, prijaće vam bolja njega.

LAV
Imate dobre poslovne ideje i nudite korisna rešenja, medjutim možda neko ne želi u potpunosti da se povinuje pred Vašim zahtevima. Suviše ste temperamentni da biste prećutali sve ono što mislite. Budite pažljiviji u susretu sa saradnicima koji podrivaju Vaš poslovni status. Potrebni su Vam bolji kriterijumi, pri izboru odgovarajuće osobe ili bliskog društva. Priuštite sebi bolji ljubavni tretman. Sugestija: Prijaće vam zabava u društvu prijatelja, opustite se.

DJEVICA
Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali na kraju dobijate samo djelimične rezultate. Neko osporava vašu ulogu i ne želi da vas sasluša. Ipak, sačuvajte prisebnost duha i izbjegavajte novu raspravu. Obratite se bliskoj osobi za utjehu i emotivno razumijevanje koje primjećujete da vam nedostaje. Uvijek postoji neko ko ima dobru ideju i iskreno brine o vašem raspoloženju. Sugestija: Nema potrebe da suviše dramatično doživljavate nove događaje, opustite se.

VAGA
Stalo vam je da svoje profesionalne sposobnosti potvrdite u različitim situacijama, ali nemate dobar uvid u sve aktuelne događaje na poslovnoj sceni. U odnosu sa saradnicima važno je da uspostavite nova poslovna mjerila i pravila ponašanja. Ukoliko osjećate emotivni nemir, ne treba da dovodite u pitanje nečije povjerenje ili naklonost. Ovo nije najbolji trenutak da donosite neke velike odluke. Sugestija: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje, opustite se.

ŠKORPIJA
Vaš uspjeh može da se tumači na različite načine. Budite mudri, važno je da svoj uspjeh usmjeravate ka zajedničkim ciljevima. Nemojte dozvoliti da se sukobljavate sa saradnicima zbog različitih poslovnih interesa. Djelujete raspoloženo za nove emotivne izazove ili za neku romantičnu zabavu, a partner prihvata vaše ideje sa velikim oduševljenjem. Sve je sjajno, dok se dobro razumijete. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

STRIJELAC
Budite dovoljno promišljeni i hrabri kako biste pravilno riješili neke nove dileme. Dozvolite sebi i određenu dozu prepotencije sa namjerom da ostavite pozitivan utisak na poslovne partnere i osobu koja ima bitan uticaj na vaše interese. Djelujete pomalo uznemireno zbog novih emotivnih dešavanja i čini vam se da neko ne ispunjava vaša očekivanja. Nemojte ignorisati partnerove želje. Sugestija: Potrudite se da pravilno uskladite svoja interesovanja, želje ili potrebe.

JARAC
Vaši poslovno-finansijski ciljevi se razlikuju u odnosu na zajedničke interese. Moguće je da to postaje tema o kojoj se priča u negativnom kontekstu. Ponekad je teško utvrditi pravila ponašanja ili ko prolazi kao pobjednik u poslovnom dijalogu. Nema razloga da se ponašate suviše euforično pred svojim partnerom, tako podstičete novu sumnju u zajedničke planove koje imate. Budite umjereniji. Sugestija: Obratite paćnju na pravilniji način ishrane, opustite se.

VODOLIJA
Nečije riječi možda djeluju suviše intrigantno, ali na vama je da kontrolišete svoja osjećanja i da se distancirate u odnosu na događaje koji narušavaju vašu psihofizičku ravnotežu ili koncentraciju. Morate pažljivije birati pouzdane saradnike. Ponekad stvari posmatrate iz “ružičaste perspektive”, što donosi novu zabludu u procjeni situacije. Ipak, emotivni problemi se neće rješavati sami po sebi. Sugestija: Prijaće vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

RIBE
Propuštenu priliku ne traba posmatrati kao veliki gubitak, već više kao dobar podsticaj za buduće poslovno-finansijske planove. Preuzmite ličnu odgovornost, samo za posao koji držite pod svojom kontrolom. Povremeno djelujete uznemireno ili nesigurno, ali za razliku od vas partner tačno zna šta želi ili osjeća. Neko vam ne dozvoljava promjenu u zajedničkim planovima. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

BONUS VIDEO:

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. JUL 2022. GODINE Bikovima potreban odmor, Blizance očekuju nesporazumi sa saradnicima… appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU