Dnevni horoskop za 29.04.2022.

Ovan


Svjesni ste da neke stvari u poslovnom segmentu morate odraditi i postaviti se prema određenim ljudima na jedan mnogo čvršći način. Ipak, neće vam biti lako, jer niti imate adekvatnu podršku niti razumijevanje od najbližih kolega. Dan dobar u emotivnom segmentu i u postojećim odnosima, ali i za flert.

Bik

dnevni horoskop za 29.04.2022.
Ukoliko želite nešto konkretnije postići, prilike zahtijevaju da uložite mnogo truda i rada. Umor i fizička slabost upozoravaju da nije dobro pretjerati. Razmislite šta vas to koči i čini nezadovoljnima. Vježbajte ili šetajte – poboljšajte svoju fizičku kondiciju, jer vas nekretanje usporava i čini umornima.

Blizanci

dnevni horoskop za 29.04.2022.
Smatrate da ste u pravu po nekim pitanjima i nećete dozvoliti drugima da vam se miješaju u posao ili u način rada. Povremeno se možete postaviti dosta isključivo prema drugima. Pokušajte da budete iole tolerantniji. “Sve ili ništa” danas može biti prisutno i u odnosu sa voljenom osobom.

Rak

dnevni horoskop za 29.04.2022.
Uspijevate da napravite dogovor sa nadređenim i da obezbijedite neke olakšice za sebe ili otvorite pitanja vezana za finansijski segment. Nešto jači pritisak i nervoza, ali vam to neće smetati da obavite ono što vam je od prioriteta. Nemojte dozvoliti da vaše raspoloženje utiče na odnos sa voljenom osobom.

Lav

dnevni horoskop za 29.04.2022.
Dosta vam je komplikovano i naporno da danas uskladite sve svoje obaveze. Vjerovatno je da ćete morati da napravite značajnije promjene u rasporedu, što će učiniti da se osjećate nezadovoljno i napeto. Emotivni partner nije spreman da vam izađe u susret po nekim pitanjima.

Djevica

dnevni horoskop za 29.04.2022.
Kontakti sa drugima vam danas unose nervozu i u prvom dijelu dana možete gubiti vrijeme na nepotrebne konflikte u radnom okruženju. Pokušajte da se distancirate i okrenete samo svojim obavezama. Mogućnosti za manje prilive. U odnosu sa voljenom osobom nalazite smirenje i opuštenost.

Vaga

dnevni horoskop za 29.04.2022.
Pomoć ili podršku od kolega možete očekivati samo u prijepodnevnim satima pa pokušajte da tada obavite sve ono što vam je od najvećeg prioriteta. U ostatku dana bićete prepušteni sami sebi. U odnos sa emotivnim partnerom unosite veliku količinu strasti, ali se ponašate i vrlo posesivno.

Škorpija

dnevni horoskop za 29.04.2022.
Non stop ćete, tokom prvog dijela dana, imati osjećaj da vam vrijeme izmiče iz ruku i da kasnite. Pokušajte da se fokusirate na ono što obavljate i da ne dozvolite da vas ova razmišljanja samo dodatno zablokiraju. Posvećujete veliku pažnju osobi koja vam se dopada.

Strijelac

dnevni horoskop za 29.04.2022.
Možda biste mogli povremeno da poslušate poneki savjet koji vam daju dobronamjerne kolege ili neko od prijatelja. Iako ste dosta samostalni, ipak su vam potrebni drugi ljudi. Izbjegavaćete neka pitanja u odnosu sa voljenom osobom – niste u raspoloženju da pričate o svemu danas.

Jarac

dnevni horoskop za 29.04.2022.
Očekujte podršku u neposrednom poslovnom okruženju, ali najviše u prijepodnevnim satima. Neko može posredovati za vas ili vam pomoći da prevaziđete neke naporne okolnosti. U odnosu sa voljenom osobom želite smirenost i relaksiranost, a druga strana može potencirati na nekim neprijatnim temama.

Vodolija

dnevni horoskop za 29.04.2022.
Ono što vam je od suštinskog značaja danas, teško ćete moći da završite ili ćete doći do realizacije, ali teškom mukom. Danas vam sve ide mnogo teže nego inače. Naročito će se prijepodnevni sati pokazati kao naporni po vas. Drugi dio dana je dobar najviše za kontakte sa prijateljima ili porodicom.

Ribe

dnevni horoskop za 29.04.2022.
Iako vam je nametnuta dosta velika količina obaveza, trudićete se da im pristupite u mirnom i opuštenom maniru. Danas možete da se distancirate od drugih i posvetite samo svojim prioritetima. Neko pokušava da vas pokrene na komunikaciju, ali se vi držite dosta uzdržano.

Autor: minimagazin.info

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU