DNEVNI HOROSKOP ZA 31. JUL 2022. GODINE Bikovi budite umjereniji, Jarčevi dobro razmislite o avanturama…

OVAN
Obratite pažnju na različite detalje ili na neke “skrivene poruke”. Potrebno je da bolje razlikujete značenje određenih informacija u poslovnim pregovorima. Da biste ostvarili svoje ciljeve potrebna vam je nečija podrška. Izbjegavajte moguće emotivno rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa bliskom osobom. Nemojte nepotrebno forsirati ljubavni tempo koji ne odgovora vašem partneru. Sugestija: Važno je da pravilno usmjeravate svoju kreativnu energiju.

BIK
Obratite više pažnju na različite informacije koje imaju korisno značenje, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve. Nema razloga da pretjerujete u svojim zahtjevima pred saradnicima. Svoju pažnju posvetite nekoj omiljenoj temi ili osobi koja vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Uživajte u lijepim stvarima i u nečijem društvu koje predstavlja izvjesnu privilegiju koju imate. Sugestija: Budite umjereniji u svemu, opterećujete se nekim velikim ambicijama.

BLIZANCI
Sve ima svoj tok trajanja ili svoju upotrebnu vrijednost. Povremeno uporno insistirate na stvarima koje su možda prevaziđene u poslovnim krugovima. Uzaludno pokušavate da promijenite nečije mišljenje i ponašanje. Ako ste zanemarili dogovor koji imate sa bliskom osobom, pronađite dobar način da se iskupite za propust. Partner pokušava da vas oraspoloži i da vas navede na dobar izbor. Sugestija: Poboljšajte svoju psihofizičku kondiciju.

RAK
Ukoliko ste dovoljno snalažljivi ili prodorni očekuju vas višestruki rezultati. Pokažite svojoj okolini da posjedujete različite sposobnosti i da je vaša uloga skoro nezamjenljiva u nekim poslovno-finansijskim dogovorima. Upotrijebite svoj šarm i zavodničke manire u onoj mjeri koliko je neophodno pred bliskom osobom, odgovorite na nečiji poziv ili ljubavnu poruku koju dobijate. Sugestija: Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

LAV
Neko vam na indirektan način daje do znanja, da svaka usluga djeluje obavezujuće ili da ima svoju povratnu cijenu. Predstoji vam manji gubitak ili razočaranje, koje treba da prihvatite kao novu lekciju o pravilima poslovnog ponašanja. Prijaće vam susret sa bliskom osobom i emotivna pažnja koju dobijate. Učinite sve što je potrebno da ostvarite zajedničko zadovoljstvo u svojoj porodici. Sugestija: Posvetite pažnju stvarima koje vas duhovno ispunjavaju.

DJEVICA
Očekuju vas iznenadne komplikacije poslovno-finansijske prirode, ali to ne treba bitno da utiče na vašu koncentraciju. Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lijepe misli, svi problemi se rješavaju prije ili kasnije. Planirajte susret sa bliskim prijateljima i neku omiljenu zabavu koja će pozitivno uticati na vaše raspoloženje. Važno je da osjetite emotivnu toplinu u nečijem društvu i da se opustite. Sugestija: Nema razloga za pretjeranu zabrinutost.

VAGA
Dobro procijenite svoje poslovne mogućnosti i granicu koju ne treba da prekoračite. Nema potrebe da se izlažete velikom naporu ili da se suprotstavljate osobi koja ima veliki poslovni uticaj. Rizik prepustite drugima, izbjegavajte sumnjive ponude. Očekuje vas zadovoljstvo u susretu sa voljenom osobom ili u društvu koje dobro poznajete. Tople emocije uvijek djeluju vrlo inspirativno i ljekovito. Sugestija: Važno je da uljepšate svoje raspoloženje.

ŠKORPIJA
Neko remeti vaše poslovno-finansijske planove ili ignoriše primjedbe koje imate. Ipak, nemojte dozvoliti da loše iskustvo u vama podstiče niske strasti ili želju za poslovnim rivalstvom. Strpljivo sačekajte na bolje uslove. Prijaće vam različiti susreti i neki emotivni kontakti koje imate u svom okruženju. Na sreću, postoji osoba koja zna da vam ugodi i da vam prišuti odgovarajući tretman. Sugestija: Djelujete napeto, potrebna vam je nečija emotivna podrška.

STRIJELAC
Na osnovu novih informacija treba da donesete realnu procjenu o važećim prioritetima na poslovnoj sceni. Izbjegavajte brzopletost ili neskromnost u susretu sa saradnicima, potrebna vam je njihova naklonost. Očekuje vas uspjeh u novčanim razmjenama. Izgleda da vam se dopada ono što je nedostižno ili osoba do koje ne dopire vaš glas. Razmislite, kome treba da uputite svoju poruku. Sugesetija: Nema potrebe da precjnjujete svoje mogućnosti.

JARAC
Ukoliko vas neko nagovara na poslovno-finansijski izazov ili na jednu zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posljedicama. Neko može da razotkrije vaše tajne planove, stoga ne budite naivni i brzopleti. U svojim ljubavnim očekivanjima češće idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost djeluje zbunjujuće na voljenu osobu. Pokušajte pravilnije da sagledate sve mogućnosti. Sugestija: Budite pažljiviji u saobraćaju i izbjegavajte neke stresne situacije.

VODOLIJA
Očekuju vas neki interesantni susreti, stoga obratite veću pažnju na utisak koji ostavljate u društvu poslovnih partnera. Učinite sve što je potrebno, da spojite lično zadovoljstvo sa nekim praktičnim aspektima. Ukoliko ste slobodni planirajte neki pomalo neobičan izlazak ili zakažite ljubavni susret. Dovoljno ste inspirisani da privučete nečiju emotivnu pažnju i da izazovete pozitivnu reakciju. Sugestija: Prijaće vam aktivna uloga na različitim stranama.

RIBE
Djelujete ambiciozno i neprekidno smišljate nova poslovna rješenja. Međutim, vaš uspjeh više zavisi od nečijeg uticaja. Nema razloga da se ponašate nametljivo u društvu osobe koja ima suviše stroge poslovne kriterijume. Nalazite se u nekoj emotivnoj dilemi. Bolje je da prednost prepustite svom partneru, prihvatite realna rješenja koja vam se predočavaju ili dostižne mogućnosti koje imate. Sugestija: Podstičite kod sebe veću strpljivost i samokontrolu.

BONUS VIDEO:

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. JUL 2022. GODINE Bikovi budite umjereniji, Jarčevi dobro razmislite o avanturama… appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU