DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JANUAR Strijelac dobija nagradu, Lav razmišlja o staroj ljubavi, Ovan dobija super ponudu, a vi?

Ovan
Ako ste slobodni, priđite osobi koja vam se dopada i popričajte s njom. Zauzeti, veoma ste romantični. Drugi mogu da vam ponude saradnju koja je dobra za vas, a to bi trebalo da prihvatite.

Bik
Uživate u pažnji i podršci koju dobijate na poslu. Dajte sve od sebe da oduševite kolege. Nove ideje su prihvatljive.

Blizanci

Dosta brinete o novcu. Kolege na poslu su baš sklone saradnji. Danas je odličan dan za razvoj posla, veoma ste kreativni, primijenite neku novu ideju.

Rak
Pomalo ste napeti. Ne nervirajte se previše što vam sve ide sporije nego inače. Potrebna vam je podrška i pomoć drugih ljudi. Osamite se malo.

Lav
Veoma ste komunikativni i skloni ste flertu. Ne idealizujte osobu sa kojom ste bili u vezi, bolje bi bilo da upoznate nekog novog. Pazite kome se povjeravate i šta kome pričate. Budite diskretniji.

Djevica
Moguće su promjene na poslu. Ako postoji šansa za napredovanje iskoristite to. Priliv novca može da bude povećan.

Vaga
Možete potražiti pomoć od partnera u vezi sa nekim bitnim odlukama vezanim za posao, ako ne možete sve sami. Potrebno vam je još jedno mišljenje. Niste sigurni u svoje mogućnosti, ali se okružite osobama koje su vam prijatne, koje vas podržavaju da biste mogli da napredujete.

Škorpija
Budite iskreni prema osobi koja vam se dopada. Ne gubite vrijeme ako ne želite iste stvari. Nije dobar dan za nove početke, već za završavanje obaveza.

Strijelac
Poštujte rokove koje imate jer ćete tako da budete nagrađeni za efikasnost. Uradite danas nešto za sebe, idite makar u šoping ili do frizera. Vidite se sa prijateljima, pošto bi vam prijao razgovor u kom možete da budete otvoreni.

Jarac
Ne ulazite u rasprave sa saradnicima. Svi su veoma nervozni, ali ne dozvolite da raspoloženje u firmi utiče na vas. Neka ženska osoba može da bude od pomoći.

Vodolija
Moguć je flert sa osobom koja vam se odavno dopada. Novo poznanstvo preko interneta je izvjesno.

Ribe
Možete da budete prilično napeti zbog novca. Ne nervirajte se previše ako sve na poslu ne ide kako ste zamislili. Danas je dan za štednju, a ne za šoping.

BONUS VIDEO:

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JANUAR Strijelac dobija nagradu, Lav razmišlja o staroj ljubavi, Ovan dobija super ponudu, a vi? appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU