DNEVNI HOROSKOP ZA 5. AVGUST 2022. GODINE Bikovi se moraju fokusirati na posao, Lavove očekuje novi ljubavni početak…

Ovan

Odmora neće biti pa ćete dalje morati gurati punom parom. Posla će biti preko glave. Biće vam teško prilagoditi se tuđim stavovima i potrebama, ali tu će biti ključ vašeg uspjeha. Nije isključeno da vaša firma promijeni vlasnika ili odjel dobije nove rukovodioce. Potrudite se da se usredsredite na saradnju sa drugima, iako vam možda neće sve ići baš lako. Neka muška osoba može da vas izbaci iz takta.

Bik

Mnogo je bitno da se fokusirate na rad i na posao, iako možda nema previše obaveza. Morate da se bolje organizujete. Planetarna podrška pogodovaće umjetničkim i sličnim zanimanjima, a svoju maštovitost usmjerićete i na ljubavni odnos. Spremni ste za novi početak pa ćete hrabro pristupiti simpatiji i odnosu dati više prilike za razvijanje.

Blizanci

Sve vam ide od ruke i brzo možete da napredujete. Lako vam je da ostvarite nove ideje i da otklonite sve prepreke do uspjeha. Znate tačno sa kim možete da napravite dogovor, veoma ste tolerantni.

Rak

Osjetićete potrebu da dosad potisnute ljutnje izbacite na vidjelo. Bura negodovanja može pročistiti ono što je trebalo, a ljubavni odnos ponovo postane svjež i “očišćen” od nesporazuma. Odlično ćete se snalaziti u pismenoj i usmenoj komunikaciji. Otvaraju vam se putevi prema inostranstvu i usavršavanju znanja.

Lav

Uspješno ćete prikrivati svoje slabosti ili neznanje. Pred drugima ćete se lukavo predstavljati u svjetlu boljem nego što se zaista osjećate. Novi ljubavni počeci obećavaju zanimljiv i dinamičan odnos, iako ne i trajnost.

Djevica

Bilo da ste samostalni na poslu ili imate šefa moći ćete da napredujete. Razmišljate o nekom projektu odavno i sada je vrijeme da ga realizujete. Uživate u radu i veoma ste vrijedni. Bilo bi dobro da razmislite kome se stvarno dopadate i koga niste ostavili ravnodušnim, ako ste slobodni. Ako ste u vezi i ni voljena osoba i vi ne popuštate, to može da dovede do dosta rasprava. Ipak tokom vikenda će stvari da budu mirnije.

Vaga

Mirno prihvatite neočekivane situacije koje neće biti konačne, iako će vam se takvima činiti. Bićete povučeniji, skloniji razmišljanju, a odnose zasnivati na dubljem intuitivnom razumijevanju. Vaše mrzovoljno ponašanje uticaće na partnerovo ophođenje prema vama. Zapostavićete ljubav i dopustiti negativnim emocijama da ovladaju.

Škorpija

Pitanja srca postaće vam jasnija. Znaćete šta morate preduzeti da biste nešto raščistili ili zaboravili. Prijateljstvo i ljubav biće isprepleteni – nekome značite više nego što to želite sami sebi priznati. Zarada će vam se popraviti. Bićete snalažljivi nego inače, a mnogi će prepoznati vaše prave vrijednosti i nagraditi ih.

Strijelac

Nenaklonost šefova pogađaće vas više nego što bi trebalo. Osjećaj ugroženosti i straha za radno mjesto mogli bi blokirati vašu prilagodljivost i napredak. Opustite se, strahu nema mjesta. Upravo suprotno – u razdoblju ste promjena koje i te kako mogu biti dobre i kvalitetne, ali vaša sumnjičavost koči vas da prepoznate prave prilike.

Jarac

Znaćete se nametnuti, a ljudi će vam se obraćati s pitanjima i prijedlozima. Neki će se naći okruženi pripadnicima suprotnog pola kojima ćete se činiti zanimljivim sagovornikom. Nije isključeno da nekog počnete simpatisati. Ako putujete na more, nemojte brzo voziti i pridržavajte se saobraćajnih pravila.

Vodolija

Vašim postupcima će upravljati intuicija koja će vas odlično služiti. Nalazite se pred razdobljem odluka i iznalaženja novih puteva ostvarivanja ciljeva. Sreća će se osmijehnuti onima koji dižu kredit, kupuju nekretnine ili se bave većim novčanim ulaganjima. Mogli biste vratiti neke dugove ili konačno dobiti novac koji vam pripada.

Ribe

Nije povoljna situacija da nešto započnete ili odlučite. Obaveze ćete obavljati sa upola manje koncentracije. Odnosi s pretpostavljenima biće poremećeni zbog njihove nespremnosti na ustupke. Moguć je ljubavni napredak, ali sve zavisi od toga kako ćete se nositi s problemima. Iskoristite bračne rasprave kako biste riješili ono što vas muči.

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. AVGUST 2022. GODINE Bikovi se moraju fokusirati na posao, Lavove očekuje novi ljubavni početak… appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU