DNEVNI HOROSKOP ZA 7. DECEMBAR Bik je danas fokusiran na cilj, Škorpije se diče uspjehom…

OVAN

Dnevni horoskop za 7. decembar vam najavljuje lijepe vijesti od člana porodice. Očekuje vas veliko slavlje sa najbližima, a vjerovatno i novo poznanstvo koje će vam ukrasti pažnju. Mnogim Ovnovima se smiješi nova ljubav, ne bježite od lijepih stvari.

BIK
Trud, rad i volja će se isplatiti, samo je danas potrebno da budete strpljivi. Ne odustajte od svojih ciljeva samo zato što danas niste dobili nagradu koju zaslužujete. Takođe, možete da očekujete jednu ponudu o kojoj ćete dugo razmišljati, a savjet je da poslušate svoju intuiciju.

BLIZANCI
Dnevni horoskop za 7. decembar  je u znaku zdravlja. Osjećate da nemate snage za obavljanje obaveza jer ste previše iscrpljeni i umorni. Unosite vitamine i više spavajte, a ne bi bilo loše i da odvojite vrijeme za partnera i sebe. To vam je nedostajalo.

RAK
Horoskop vas danas savjetuje da ne brzate sa odlukama i naglim reakcijama. Prepreke koje se danas jave ne znače da nećete ispuniti željeno. Oslonite se na žensku stariju osobu koja želi da vam pomogne i izbjegavajte toksične ljude koji vam ne prijaju.

LAV
Dnevni horoskop za 7. decembar vam predviđa loše raspoloženje. Ne očajavajte, već krajem dana stiže iznenađenje od osobe koju ste nedavno upoznali. Prepustite se emocijama, zaboravite na prošlost i krenite dalje. Ne zaboravite zašto ste sa nekim prekinuli kontakt.

DJEVICA
Dnevni horoskop vam najavljuje niz nepredviđenih situacija. Moguće je da je riječ o neplaniranim troškovima, ali na svu sreću, možete da očekujete i iznenadni dobitak novca. Fokusirajte se na dobre navike, savjet je da uvedete fizičku aktivnost i poboljšate ishranu.

VAGA
Nije dobar dan za sklapanje ugovora. Dobro provjerite kontakte sa kojima želite da zaključite saradnju, čini se da nisu svi iskreni prema vama. Danas možete da očekujete poziv od osobe iz bliskog okruženja, merka vas već duže vreme. Prihvatite i uživajte!

ŠKORPIJA
Već dugo čekate ishod vašeg truda na poslu? Danas je dan za uspjeh nevjerovatnih razmjera! Finansijska situacija se konačno stabilizuje, bićete srećni zbog svega što ste uspjeli da postignete. Kada je ljubav u pitanju, pripremite se za niz udvarača koji žele da budete u njihovom društvu.

STRIJELAC
Dnevni horoskop vam savjetuje da pomognete onima koji su vas zamolili. Potrebni ste nekome više nego ikada, a ovo će vam se višestruko vratiti. Ljubavna situacija nije idealna, razgovarajte otvoreno i direktno sa partnerom o problemima i recite sve što vas muči.

JARAC
Dnevni horoskop za 7. decembar  je u znaku ljubavi. Brojni konflikti i nesporazumi mogu da poremete vaš dan, ali zapitajte se da li se meša neka treća osoba. Ne donosite rano zaključke i odluke, uvažite sve znake koji vam pokazuju prosto rješenje.

VODOLIJA
Dnevni horoskop vam najavljuje loše raspoloženje. Muči vas osećaj stagnacije, monotonija je nastupila u gotovo svakom životnom polju. Razmislite o pronalasku hobija, putovanju sa partnerom ili promjeni posla koja bi vas dodatno motivisala. U ljubavi je sve kako treba.

RIBE
Dnevni horoskop za 7. decembar vam predviđa pozitivnu energiju, optimizam i neverovatnu harizmu! Današnji dan će proći u gomili poziva i poruka, mnogi žele da provedete vreme sa njima! Prija vam virtuelni kontakt sa nekim, ali vreme je da pređete na viši nivo.

BONUS VIDEO:

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. DECEMBAR Bik je danas fokusiran na cilj, Škorpije se diče uspjehom… appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU