DNEVNI HOROSKOP ZA 8. APRIL Lavovi danas rastrzani, Jarčeve očekuju troškovi, a Ribama stiže nova avantura…

OVAN

Dnevni horoskop za 8. april vam donosi povoljnu situaciju na finansijskom planu. Dugovi će se riješiti, a vrijeme će vam ići na ruku. Ne zaboravite da danas završite sve započeto u ovoj nedjelji kako vas ne bi dočeklo u sljedećoj. Kraj dana je idealan za opuštanje sa dragim ljudima. Obratite pažnju na pritisak!

BIK
Početak dana nije nešto obećavajući. Stopićete se sa vremenom i poželeti da ne izlazite iz kuće. Očekujte poziv prijatelje ili jedne drage osobe na zanimljivo mjesto. Zašto da ne? Prijaće vam! U ljubavi sve po starom. Slobodni Bikovi uživaju u samoći, dok oni zauzeti će poželjeti da podignu odnos na viši nivo. Ne žurite sa odlukama!

BLIZANCI
Vaša vrcava priroda neće vam dozvoliti da budete na jednom mjestu. Na pamet vam padaju različite ideje, ali ne dozvolite da „lebde“ u vazduhu, već pokušajte da ih realizujete. U tome će vam pomoći partner ili najbolji prijatelj. Na ljubavnom planu sve ide svojim tokom, više razgovarajte i jačajte odnos. Slobodni Blizanci neće znati gdje udaraju. Više vježbajte i jedite na vrijeme!

RAK
Malo ste se osamili i prija vam samoća, ali ne pretjerujte! Potrebni ste dragim ljudima, a obaveze se neće same završiti. Pokušajte da napravite plan po vašoj mjeri koji će vam pomoći da postignete sve. Potražite pomoć partnera, više pričajte sa njim o svojim osjećanjima. Imaće razumijevanja! Moguće su glavobolje.

LAV
Rastrzani ste oko porodičnih problema, pokušavate svima da udovoljite i nađete idealno rješenje, ali svako nameće svoje. Potrebni su vam jači argumenti! Neko iz okruženja je bacio oko na vas, obratite pažnju. Pokušajte da ne miješate posao i prijateljstvo, već ta dva jasno razgraničite! Muči vas gorušica, izbjegavajte začinjenu hranu!

DJEVICA
Danas imate potrebu da dan prilagodite sebi. Zašto da ne? Pozovite ljude koji vam prijaju, organizujte i mini vikend putovanje, obiđite omiljeno mjesto. Prijaće vam i napunićete baterije za sljedeću nedjelju. Moguće je da ćete sa nekim da uđete u raspravu. Trudite se da iz toga naučite, a ne da uđete u dublji konflikt. Odmarajte više!

VAGA
Dnevni horoskop za 8. april vam savjetuje da obratite pažnju na ljude oko sebe. Pokušaće da vam indirektno daju do znanja neke stvari. Očekujte poziv jedne osobe iz inostranstva. Nije loša ideja da već sad porazmislite o odmoru i napravite plan. Partneru nedostaje više vaše pažnje. Mogući su problemi sa varenjem!

ŠKORPIJA
Konačno ćete da saberete svoje misli i da vidite u kom pravu želite da idete u narednom periodu. Malo ste se ulijenili, te bi vam novi hobi, sport ili neka zanimacija dobrodošla. Zvijezde vam savjetuju da vam jezik ne bude brži od pameti i da pažljivo slušate šta ljudi iz okruženja imaju da vam kažu. Vježbajte strpljenje i izbjegavajte stresne situacije.

STRIJELAC
Tokom današnjeg dana poželjećete da odete negdje van gužve i svakodnevice. Za sreću je dovoljno malo! Pozovite omiljenu osobu i uživajte u prirodi ili nekom zanimljivom mjestu. Prijaće vam čak i obična vožnja! Što se tiče posla, ne pomjerate se sa jedne tačke. Krećite se više sa ljudima i njegujte svoje talente i znanje. Znači će vam u budućnosti.

JARAC
Početak dana ubrzan sa dosta obaveza i poziva. U ostatku dana bićete rasterećeni i spremni za nove izazove. Nekome će biti potrebna vaša pomoć, buidite spremni na iznenadne situacije. Očekuju vam manji troškovi, pogotovo vezani za tehniku ili automobil ukoliko ga imate. Obratite pažnju na ishrani i izbacite nezdravu i brzu hranu iz nje!

VODOLIJA
Imate osjećaj da ste negde zapeli. U kombinaciji sa ljenošću to bi moglo negativno da se odrazi na vaše finansije. Ne dozvolite da se oslanjate na tuđu pomoć i pozajmice, jer će vas kasnije stići. Vrijeme je da se pokrenete i više krećete sa ljudima. To će vam donijeti nova poznanstva i mogućnosti!

RIBE
Dnevni horoskop za 8. april vam donosi novu avanturu. Očekujte zanimljiv poziv starog prijatelja ili susret. Moguće su nove poslovne saradnje i ideje. Sad je idealan period za pokretanje sopstvenog biznisa ukoliko ste razmišljali u tom smjeru. Obratite pažnju na napetost u mišićima. Vježbajte i pravilno sjedite!

BONUS VIDEO:

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. APRIL Lavovi danas rastrzani, Jarčeve očekuju troškovi, a Ribama stiže nova avantura… appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU