DNEVNI HOROSKOP ZA 9. DECEMBAR Škropije da „povuku ručnu“, Bikovi će imati koristi od svoje najveće mane

OVAN

Dnevni horoskop za 9. decembar 2023. godine vam kaže da se fokusirate na djela, a ne riječi. Ljudi bi mogli da vas „uhvate“ da im dajete lažne nade. Čuvajte se gužvi u saobraćaju. Partneru nedostaje više vremena sa vama. Pokušajte bolje da se organizujete.

BIK

Vaša tvrdoglava priroda danas bi mogla da vam više škodi nego koristi. Budite spremni na kompromis i da „popustite“ na poslu. Slobodni Bikovi prepuštaju se ljubavi, dok oni zauzeti rješavaju sitne nedoumice. Povedite računa o krvnom pritisku!

BLIZANCI

Dnevni horoskop vam kaže da poslušate osjećaj u stomaku. Vaš instinkt upozoriće vas na vrijeme šta (ne)treba da radite. Krajem dana očekuje vas više nego planiranih kontakata. U ljubavi unesite više strasti i pažnje. Pomalo ste u sopstvenim mislima. To bi moglo da zasmeta drugoj strani.

RAK

Zvijezde vam za 9. decembar 2023. godine nalažu da ne trčite pred rudu. Jedna osoba bi mogla da vam privuče pažnju, ali se ne zalećite. Dajte sebi vremena za upoznavanje. Oni u vezi naći će se u nedoumici. Vrijeme je za pomoć prijatelja! Unosite više vitamina, vladaju prehlade!

LAV

Dnevni horoskop vam donosi „haos“ na poslu. Nećete znati šta prije da radite, te će vam biti potrebna pomoć. Ne libite se da je potražite. Vaše liderske sposobnosti izvući će vas iz problema. O ljubavi ne razmišljate previše i vodite se motom „sve u svoje vrijeme“. To je u redu, ali zauzeti Lavovi bi trebalo da se više posvete partneru.

DJEVICA

Djevice vrlo moguće da će danas ustati na „lijevu nogu“. Dnevni horoskop im savjetuje da napune baterije, jer je mogući pad imuiniteta. Jedna osoba im privlači pažnju, zvijezde im savjetuju da budu otvorenije prema simpatiji. Zauzete „cvjetaju“ od ljubavi.

VAGA

Dnevni horoskop za 9. decembar 2023. godine vam donosi izraženu intuiciju, očekuje vas i priliv novca. Zauzete Vage produbljuju odnos sa partnerom, ali i moguću ljubomoru i posesivnost. Zvijezde savjetuju da obratite pažnju na ginekološke probleme.

ŠKORPIJA

U posljednje vrijeme dosta ste ubrzali tempo, vrijeme je da „povučete ručnu“. Slobodne Škorpije imaju na umu jednu osobu iz prošlosti, dok one zauzete neka povedu računa o načinu komunikacije sa partnerom. Povedite računa o sinusima.

STRIJELAC

Strijelčevi će u prvoj polovini dana biti malo nervozni, ali već u drugoj polovini napetost prolazi. Slobodne Strijelečeve jedna osoba želi da osvoji. Obratite pažnju! Kod zauzetih se javljaju pojačane strasti i ljubomora. Trebalo bi da povedu više računa o imunitetu i ishrani.

JARAC

Dnevni horoskop donosi Jarčevima jednu specifično lijepu osobu u njihov život. Kod zauzetih u ljubavi vlada „mirno more“. Uživajte u svakom trenutku. Na poslovnom polju brinete da li radite stvari kako treba. Ne sumnjajte previše u sebe, već obratite pažnju na rezultate koje dajete.

VODOLIJA

Vodolije muči kičma. Slobodne Vodolije ne razmišljaju da se smire, dok su zauzete željne aktivnosti sa partnerom. Razmislite kako možete da se zabavite tokom hladnih dana. U poslu sve ide svojim tokom, moguća je i manja nagrada ili neka vrsta bonusa za vaš trud. Toplije se oblačite!

RIBE

Dnevni horoskop za 9. decembar 2023. godine vam savjetuje da se fokusirate više na realne ciljeve. Slobodne Ribe nekome će biti „svjetlo na kraju tunela“, dok zauzete popravljaju komunikaciju sa partnerom. Zvijezde vam savjetuju da se ne zadužujete još neko vrijeme. Moguće su kratkotrajne glavobolje!

BONUS VIDEO:

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. DECEMBAR Škropije da „povuku ručnu“, Bikovi će imati koristi od svoje najveće mane appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU