DNEVNI HOROSKOP ZA 9. JUN 2022. GODINE Blizancima se nudi nova poslovna poruka, Lavovi se moraju dokazati

OVAN
Neko u posljednjem trenutku insistira na promjeni poslovnog dogovora i koristi “malo lukavstvo”. Nema potrebe da dokazujete svoje sposobnosti u pogrešnim situacijama ili kada ne postoje uslovi za poslovnu ravnopravnost. Na žalost, ljubavni partner ne može da ispuni sve vaše “slatke snove”. Priželjkujete veće razumijevanje nego što dobijate i beskrajnu pažnju koja bi vas posebno usrećila. Sugestija: Uvijek postoji “dobar izlaz”, sačuvajte samokontrolu, lično dostojanstvo i samopouzdanje.

BIK
Na direktan način izražavate svoje nezadovoljstvo zbog neke nove situacije u poslovnom okruženju. Ljuti vas nečije pomalo rigidno ponašanje ili nepravda koju doživljavate u društvu poslovnih partnera. Izbjegavajte nepotrebne račune i obaveze. Iako se nalazite u “osjetljivoj emotivnoj fazi”, nema potrebe da iritirate voljenu osobu ili da prenosite svoju nervozu na svijet oko sebe. Sugestija: Važno je da smirite svoje strasti i da zatražite dobar savjet.

BLIZANCI
Ne treba pričati o nekoj staroj slavi kada vam se nudi nova poslovna prilika. Uspjeh podrazumijeva pravilnu informisanost o različitim aspektima i dobro osmišljenu akciju. Procijenite najbolji trenutak za poslovnu inicijativu. Podložni ste čestim promjenama svog emotivnog raspoloženja, znate da zblistate ili da se iznenada povučete u “svijet tišine”. Ni drugima nije lako da vas pravilno razumiju. Sugestija: Djelujete napeto, prijaće vam relaksacija i opuštanje.

RAK
Višak ponosa u ovom trenutku može da vam zasmeta ili da vas navede na neki pogrešan zaključak. Nema potrebe da insistirate na liderskoj poziciji među saradnicima. Pravi eksperti, se uvijek najbolje prepoznaju na djelu. Iznenada se suočavate sa pomalo ironičnom situacijom, nečiji gest djeluje kao pogrešan emotivni signal. Nepotrebno se udaljavate od voljene osobe i propuštate novu priliku. Sugestija: Izbjegavajte stresne situacije i veliko opterećenje.

LAV
Uviđate da se vaše ideje razlikuju u odnosu na mišljenje većine, ali ne možete da prihvatite neka prosječna mjerila koja zagovaraju saradnici. Potrebno je da dokažete svoje sposobnosti, najbolje bez suvišnih riječi koje stvaraju negativnu amosferu. Pokušavate da odgonetnete nečije emotivne signale ili “tajne šifre” koje naslućujete, ali imate utisak da vaš napor ostaje bez željenog odjeka. Sugestija: Važno je da oko sebe vidite sretna i zadovoljna lica, potrebno vam je pozitivno okruženje.

DJEVICA
Na pogrešan način povezujete nove događaje na poslovnoj sceni, a nečije ponašanje tumačite u skladu sa svojim ličnim potrebama. Morate shvatiti, da nečije odobravanje i veliki komplimenti nemaju naročito upotrijebnu vrijednost. Izbjegavajte osjetljive teme koje predstavljaju uvod u novu raspravu sa voljenom osobom. Nema potrebe da suviše strogo ocjenjujete nečije mane. Sugestija: Pretjerana zabrinutost se loše odražava na vaše psihičko stanje.

VAGA
Neko ne ispunjava vaša osnovna očekivanja ili zajednički dogovor, ali vi se ponašate kao da ne primjećujete sitne nepravilnosti. Ignorisanjem poslovnih problema ništa ne dobijate, linija manjeg otpora ne vodi u pravcu pozitivnih rješenja. Bez obzira na emotivni propust ili na grešku koju ste učinili, izbjegavajte udaljavanje iz društva i osamljivanje. Razmišljajte u pozitivnom pravcu. Sugestija: Slobodno vrijeme posvetite svojoj porodici i prijateljima.

ŠKORPIJA
Djelujete vrlo efikasno ili snalažljivo u različitim prilikama, smišljenom taktikom uspijevate da odgovorite na nove poslovne izazove. Potrebno je da jasno definišete svoje stavove o vrijednosnim kriterijumima. Uporno tražite izlaz iz emotivne situacije koja polako počinje da vas opterećuje. Sačekajte da se vaši utisci i misli iskristališu, kako biste pravilno sagledali sve što je potrebno. Sugestija: Primijenite neku od tehnika psihofizičke relaksacije, opustite se.

STRIJELAC
Pomisao da se u ovom trenutku nalazite za veliki korak ispred drugih, djeluje dovoljno podsticajno i uzbudljivo. Znate da uspostavite dobru poslovnu kontrolu i da usmjeravate događaje u pravcu koji donosi praktične rezultate. U nekim momentima znate da djelujete suviše tajanstveno, ali partner nema dovoljno interesovanja ili volje da odgoneta vaše misli. Suočavate se sa različitostima. Sugestija: Zračite pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem.

JARAC
Stalo vam je da se razlikujete u profesionalnom smislu ili na način koji ostavlja veliki utisak na vašu okolinu. Okupite oko sebe ekipu provjerenih saradnika, kako biste na najbolji način razradili sve aspekte uspješne poslovne strategije. Uzbuđuju vas nove emotivne igre u odnosu sa bliskom osobom, posebno kada se stvari dešavaju po vašoj mjeri ili ukusu. Uživajte u nekim lijepim stvarima. Sugestija: Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

VODOLIJA
Motivisani za novi poslovni uspjeh, stoga prihvatate takmičarsku atmosferu ili ideju koju vam predlaže jedna uticajna osoba. Vaša očekivanja ne mogu u potpunosti da se ostvare, ali to nije razlog da se osjećate nezadovoljno. Prati vas loš dijalog u odnosu sa voljenom osobom, među vama postoje različita interesovanja i “mjerila vrijednost”. Pružite novu šansu zajedničkim nadama. Sugestija: Nema potrebe da se opterećujete nekim ružnim događajima ili lošim slutnjama.

RIBE
U vašem interesu je da izbjegavate sumnjivo društvo ili osobu koja vas dekoncentriše u poslovnoj akciji. Svako treba da formira listu prioritetnih ciljeva i da efikasno završava svoj dio poslovnih obaveza. Preuzmite ličnu odgovornost. Ne treba pretjerano da brinete zbog trenutnog neodstatka inspiracije, već više zbog nečijih prikrivenih namjera i emotivne ćudljivosti koja navodi na zabludu. Sugestija: Važno je da na racionalno koristite svoje vrijeme i energiju.

BONUS VIDEO:

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. JUN 2022. GODINE Blizancima se nudi nova poslovna poruka, Lavovi se moraju dokazati appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU