DOBRI MANIPULATORI Horoskopski znaci koji vole da kontrolišu svoje partnere

Ako ste ikada bili zaslijepljeni, to ne mora da znači da partner jednostavno nije bio za vas, a evo šta kažu zvijezde o tome:

Lav

Lavovi vole da budu zaljubljeni i mogu prilično pretjerano da izražavaju obožavanje svom partneru.

– Međutim, može da prođe neko vrijeme dok se njihova požuda ne razvije u pravu ljubav – prema Tari Benet, astrološkinji, vidovnjakinji i duhovnom treneru.

Vezivanje za Lava prije nego što ljubav procvjeta je opasna igra, upozorava ona. Iako kaže da će oni rijetko varati, ipak oni mogu da nastave dalje u trenu.

Slavna astrološkinja Inbal Honigman opisuje Lava kao ponosnog i samouvjerenog.

Uprkos romantičnoj strani, oni takođe moraju da održavaju određeni izgled, a ako se ne uklapate u njihovu viziju, nećete moći da ostanete kraj njih. Biti u vezi s Lavom može da bude lijepo partnerstvo – samo svakako dajte stvarima dovoljno vremena.

Škorpija

U svom najekstremnijem slučaju, Škorpije mogu da budu vrsni manipulatori, navodi astrološkinja.

– Iako su odani, skloni su varanju ako smatraju da je to opravdano ili da njihove potrebe nisu zadovoljene u spavaćoj sobi. A budući da su horoskopski znak sa najviše seksualnog naboja, ovo postaje realna mogućnost. Takođe su nevjerovatno tajnoviti, zbog čega ih je teško upoznati. Takođe su skloni kontrolisanju. Ako uspijete da se povežete sa Škorpijom, postoji dobra šansa da će to da bude na duge staze. Poznati su po tome što razvijaju intenzivnu odanost i izuzetno su lojalnu kada su predani – piše Srbija Danas.

Vodolija

Vodolije, koje sebe smatraju pametnjakovićima Zodijaka, vrlo često stvari vide crno-bijelo. Ovo je znak kojem je dovoljan jedan udarac i oni će da vas izbace iz igre, iako uživaju u udobnosti veze. Njih ne treba  na bilo koji način da testirate ili da izazivate dramu.

– Ako pogriješite i natjerate Vodoliju da vjeruje da će da bude srećnija bez vas nego s vama, otići će – objašnjava Tara. Njihovoj brzopletosti pridodaje se i buntovna priroda. Oni žele da rade stvari na svoj način i ne žele da budu izazivani u tome. Ako to znači raskid dugoročne veze u trenutku, neka bude tako.

BONUS VIDEO:

DOBRI MANIPULATORI Horoskopski znaci koji vole da kontrolišu svoje partnere appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU