Dobro se spremite za 13. novembar: Mlad Mjesec u Škorpiji najveći uticaj imaće na ovih 5 horoskopskih znakova

Mistična Škorpija, kojom vladaju Pluton i Mars, uvijek teži promeni i transformaciji. Zbog toga je sezona Škorpije za mnoge bolno vrijeme kada se završavaju stari ciklusi i nastaju prekidi u prijateljstvima i vezama.

Ipak, ovih 5 horoskopskih znakova treba da se pripreme za period mladog Mjeseca – očekuju ih dramatične promjene.

OVAN

Došlo je vrijeme da se suočite sa svojim strahovima tokom mladog Mjeseca. Tokom istog perioda, asteroid Hiron, odgovoran za liječenje mentalnih trauma, biće u vašem horoskopskom znaku. Možda osjećate da, uprkos najboljim naporima, ne dobijate priznanje koje zaslužujete. Tuga, apatija i nedostatak inicijative moguće su u ovom periodu. Ne bežite od bolnih emocija: uradite svoj posao i započnite svoje isceljivanje. U suprotnom, ovaj ciklus će se ponavljati dok ne naučite lekcije.

BIK

Vrijeme je da razmislite o porodici, Bikovi! Upravo je to tema koja će vas proganjati tokom mladog Mjeseca. Možda će doći do događaja koji će radikalno promijeniti vaš stav prema braku ili djeci. Venera, vaša vladajuća planeta, prolaziće kroz kuću zdravlja – obratite pažnju na svoje zdravstveno stanje. Možda ste u posljednje vreme vršili preveliki pritisak na sebe. Venera u Vagi tražiće od vas da nađete balans između posla i odmora i, na kraju, da posvetite vrijeme sebi i svojim potrebama.

LAV

Glavna tema mladog Mjeseca u Škorpiji za Lava jeste porodica i dom. U ovom periodu očekuje vas tranzit Sunca, Mjeseca i Marsa u Škorpiji kroz 4. polje. Razmislite šta biste želeli da promijenite u porodici ili u odnosu sa roditeljima. Možda ćete otkriti nove činjenice koje će vam pomoći u budućnosti. Razmislite o tome: da li vam je prijatno u svom domu? Sasvim je moguće da je došlo vrijeme da promijenite i poboljšate svoje životne uslove.

Mars u Strijelcu će proći kroz vaše 5. polje, u vezi sa decom, kreativnošću i procesom stvaranja. Ako već dugo razmišljate o tome da proširite svoju porodicu, onda je ovaj period idealno vrijeme za ovo.

ŠKORPIJA

Ovo je vaša sezona, Škorpije! Tokom perioda mladog Mjeseca, Sunce, Mjesec i Mars će biti u vašem horoskopskom znaku. Možda ćete osjetiti snažan nalet energije: usmjerite to ka postizanju svojih ciljeva. U suprotnom, moguća je povećana razdražljivost i agresivnost.

Tokom mladog Mjeseca, jedna od vaših vladajućih planeta, Pluton, biće u Jarcu i prolaziće kroz vašu 2. kuću. Nemojte se plašiti snažne želje da uspostavite red u svojim emocijama. Glavna tema ovog mladog Mjeseca ste vi i vaš odnos prema sebi, vaše emocije i samopoštovanje.

RIBE

Mlad Mjesec u Škorpiji povezan je za vas sa duhovnim rastom, putovanjima i verskim pitanjima. U isto vreme, Neptun, vaša vladajuća planeta, i Saturn će biti u Ribama. Predstojeći mlad Mjesec za vas je povezan sa potragom za novim idealima, pokušajima razumijevanja vjere. Bavite se proučavanjem svega što će vam pomoći da manje obraćate pažnju na materijalne stvari. Saturn u vašem horoskopskom znaku balansira energiju duhovnog i materijalnog.

BONUS VIDEO:

Dobro se spremite za 13. novembar: Mlad Mjesec u Škorpiji najveći uticaj imaće na ovih 5 horoskopskih znakova appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU