Dođite u Mostar na Dane otvorenih vrata i prijavite se za posao vozača ili skladišnog radnika!

Irska tvrtka Musgrave u potrazi je za vozačima kamiona. Na listi poslova koji se nude nalaze se vozači i to prvenstveno vozači s kategorijom C, ali i oni s kategorijom C+E. Već desetu godinu za redom tvrtka dolazi u Hrvatsku u potrazi za radnom snagom. Stupanj edukacije vozača, radna etika i ponašanje hrvatskih radnika samo su neki od razloga zašto ova irska kompanija već deset godina zapošljava hrvatske vozače. Izrazito zadovoljni kadrom koji se prijavljuje nude odlične uvjete i radna mjesta za svoje distributivne centre diljem Irske. 

Standardizirani radni uvjeti, regulirano radno vrijeme, bonusi na plaću, plaćeni prekovremeni, osigurana mirovina, mogućnost napredovanja i edukacije, pozitivno radno okruženje, pomoć pri dovođenju obitelji i pronalasku posla za njih, osiguran smještaj, samo su neke od beneficija koje Musgrave osigurava svim svojim zaposlenicima. 

Razgovarali smo s Goranom Kovačem, vozačem CE kategorije koji za Musgrave radi dvije godine. Kad ne vozi kamion, Goran svojim savjetima i znanjem pomaže prilagodbi svih novih vozača koji dolaze raditi za Musgrave i velika je podrška cijelom timu. Naime, svi novi vozači prolaze osnovnu obuku i trening, što uključuje pokazivanje ruta na kojima se vozi, kako funkcionira proces same dostave i slično. 

Ukoliko posjedujete važeću vozačku dozvolu s kategorijom C ili CE, nećete morati polagati nikakav dodatni vozački ispit niti ići u autoškolu. Sve što ćete proći je osnovni trening i obuka unutar same tvrke kako bi se upoznali s rutama, papirologijom i načinom rada, rekao nam je Goran.  

Dođite na Dane otvorenih vrata i saznajte sve informacije! 

Kako bi svi zainteresirani mogli dobiti informaciju iz prve ruke tvrtka već desetu godinu za redom obilazi hrvatske gradove te obavlja razgovore i dijeli informacije. 

Uz odjel ljudskih resursa, na Danima otvorenih vrata moći ćete porazgovarati i s potencijalnim kolegama vozačima te čuti cijeli proces, koji su sve koraci prilikom zapošljavanja, edukacije, kako je živjeti u Irskoj, kakva je plaća, kakav je smještaj, vrtići, škole i sve što vas zanima. 

Kako kažu iz same tvrke, izrazito su zadovoljni profesionalizmom, radnom etikom, talentom i stupnjem obrazovanja Hrvata koji dolaze raditi u Musgrave i upravo iz tog razloga ova lijepa priča traje dugo. Da Hrvati također žele raditi i živjeti u Irskoj ukazuje i podatak da je preko 800 Hrvata trenutno zaposleno u Musgraveu. 

Što Musgrave osigurava prilikom zapošljavanja?

 • Prikup na aerodromu prilikom dolaska
 • Prvih 6 tjedana besplatan smještaj
 • Povrat novca za avionsku kartu
 • Ugovor za stalno na puno radno vrijeme direktno za irsku tvrtku Musgrave Group Ltd.
 • Pomoć pri izradi PPS broja (PPS broj je identifikacijski broj sličan našem OIB-u i koristi se za brojne potrebe od zapošljavanja do ostvarivanja socijalnih beneficija)
 • Pomoć pri izradi bankovnog računa
 • Osiguran smještaj za vrijeme trajanja zaposlenja
 • Pomoć u dovođenju obitelji u Irsku i pronalasku poslova za njih
 • Pronalazak smjestaja za cijelu obitelj
 • Mogućnost napredovanja 
 • EAP (Employee Asistant Program) – besplatno savjetovanje pri kupnji kuće ili podizanju kredita, upisivanja fakulteta ili dodatnog usavršavanja zaposlenika
 • pomoć prilikom upisa djece u irske škole ili vrtiće
 • besplatni sati engleskog jezika u sklopu firme

Svi zaposlenici prijavljeni su od prvog radnog dana, odnosno automatski koriste sve benefite irskog zakonodavnog sustava, što uključuje i mirovinski sustav, isplatu plaće u slučaju bolovanja, dionice kompanije koje dobivaju svi zaposlenici za vrijeme rada u kompaniji, olakšice za djecu, zdravstveno osiguranje, subvencionirane cijene hrane unutar kantine i ostale pogodnosti. 

Pogledajte video smještaja koje Musgrave osigurava svojim zaposlenicima

Plaća za poziciju vozača kategorije C i CE:

Godišnja plaća za C kategoriju: 42.512€

Godišnja plaća za C+E kategoriju: 58.000 – 63.000€

Prijavi se za posao vozača CE i E kategorije. 

Za posao vozača (kategorija C i C+E), potrebno je osnovno znanje engleskog jezika

Raspored po danima:

Mostar13. rujna09:00 – 21:00Hotel Mostar, Kneza Domagoja, Mostar 88000
Mostar14. rujna09:00 – 13:00Hotel Mostar, Kneza Domagoja, Mostar 88000

Plaća za poziciju skladišnog radnika:

Godišnja za poziciju skladišnog radnika:  28.300 €37.285€

Prijavi se za posao skladišnog radnika

Imate pitanja? Želite više informacija? Pošaljite online prijavu ili upit! 

Sve upite možete poslati na e-mail job@musgrave.ie ili putem video intervjua/poziva na Whatsapp broj 00353860080251.

Musgrave – Growing Good Business

Musgrave je vodeća irska tvrtka za maloprodaju, veleprodaju i usluživanje hrane. Zajedno sa svojim maloprodajnim partnerima, osigurava više od 41.000 radnih mjesta, u više od 1.400 trgovina i ureda u Irskoj. 

Riječ je o stabilnoj kompaniji s tradicijom od 145. godina poslovanja. Growing Good Bussines agenda je pod kojojm tvrtka gradi održivi, profitabilni biznis od kojeg koristi imaju zaposlenici, partneri, te lokalne zajednice. Gradnja dobrih i stabilnih odnosa, iskrena i transparentna komunikacija, pozitivno radno okruženje nešto je čime se Musgrave izrazito ponosi. 

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU