Đoković iskreno: Ako čujem da Stefan vrijeđa igrače Zvezde…

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković govorio je o nastupima Crvene zvezde i Partizana u Euroligi. Osvrnuo se na svog sina Stefana koji je vatreni navijač crno-bijelih, dok je Novak poznat kao velika zvijezda.

– Nadam se da šalje dobru poruku. Neki kažu da sam dozvolio sinu da navija za Partizan, ali ja sam zvezdaš. Pitaju kako sam to mogao dopustiti kao otac? Nisam mu ništa dopustio, niti sam to učinio da bi me netko volio, nego sam sinu dao izbor da navija za koji god klub želi i da se u njemu osjeća kako želi. To je bit, objasnio je Novak u razgovoru za Večernje Novosti.

Sina Stefana uči poštenju, sportskom ponašanju, poštovanju protivnika i kaže, ako ne bude išlo, junior će brzo završiti “navijačku karijeru”.

– Rekao sam sinu da, što se mene tiče, može ići na utakmice Partizana, čak i kad igra sa Zvezdom, kao što je nedavno bio slučaj, pa smo svi obiteljski išli zajedno, ili kad igra protiv bilo kojeg drugi tim. Može da navija za Partizan, ali onog trenutka kada ga čujem da vrijeđa Zvezdine igrače, ili skandira najvećem rivalu, ili nekim drugim timovima, tog trenutka prestaje njegova kampanja posjećivanja košarkaških utakmica! On to za sada zna i poštuje.

Novak je sretan što Srbija, Beograd, svjedoči košarkaškim spektaklima u režiji dva kluba.

-Košarka na klupskoj razini nikad nije bila jača. Ne sjećam se da su obje momčadi, i Partizan i Zvezda, toliko jake i da su toliko zastupljene u najjačem europskom klupskom natjecanju. Mnogo volim košarku i trudim se da pratim utakmice domaćih timova kad god sam u Beogradu. Gledam ih i kad su izvan kuće pratim rezultate.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU