Đoković je otkrio: On je moj najveći rival

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković dolazi u Pariz nakon naslova koji je osvojio u Rimu. Bio mu je to prvi naslov ove sezone, pa u francusku prijestolnicu stiže u odličnoj formi.

Novak brani trofej u Parizu, a prije turnira ponovno je pričao o svojim najvećim suparnicima u karijeri, Rogeru Federeru i Rafaelu Nadalu.

Uvijek smo se dobro natjecali. Federer i Nadal su uvijek bili tu, ali meni je Nadal najveći rival u karijeri. Sazrio sam kao igrač jer me on tjerao da idem u tom smjerurekao je Novak za “Marko”.

Najbolji tenisač planeta upitan je razmišlja li o kraju karijere, na što je odgovorio.

– Ne osjećam se kao da sam na kraju karijere, godine su obična brojka„.

Prema svim kladionicama, Novak Đoković je favorit broj 1 za osvajanje Pariza.

– Što se tiče plasmana i kako sam igrao proteklih tjedana, svakako se vidim kao jednog od favorita. Ne trošim puno vremena na razmišljanje o tome tko će pobijediti ili tko ima najveće šanse. Uvijek mislim na sebe. Tamo idem s najvećim ambicijama, pogotovo zbog toga kako sam igrao u Rimu. Volim svoje šanse. Očito je da je ždrijeb nešto na što ne mogu utjecati, ali to će svakako odrediti moj put u sljedeću fazu turnira. Igra se u tri dobivena seta, svaki drugi dan. To je grand slam. Drugačije je, moraš drugačije pristupiti. Međutim, s obzirom na to kako sam se posljednjih tjedana osjećao na terenu, mislim da mogu daleko dogurati“, rekao je Đoković.


www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU