Đoković progovorio o prekidu karijere: Evo što je rekao najbolji tenisač svijeta!

Novak Đoković je u izjavi za strane medije progovorio o tome što ga je motiviralo na američkoj turneji. Kako je rekao srpski tenisač, bio je to poraz u Wimbledonu.

Novak je tijekom karijere često bio u sjeni Rogera Federera i Rafaela Nadala, no s vremenom je dobivao sve više pažnje i ljubavi, tim više što ovaj dvojac, ili barem Roger Federer, nije na velikoj sceni.

– Možda zato što Roger i Rafa nisu tu. Osjećam da dobivam više ljubavi od publike, stvarno to cijenim i poštujem, rekao je Novak, a nešto kasnije dodao:

– Veći dio svoje karijere igrao sam u neprijateljskom okruženju, ali sam naučio kako napredovati. Ljudi misle da je zapravo bolje za mene ako me navijači ne vole. Izvlači najbolje iz mog tenisa.

Pitali su ga i kada će završiti karijeru.

– Možda će se približiti trenutak kada prestanem osvajati Grand Slamove i kada ne budem mogao biti među glavnim kandidatima za velike naslove. Kad me mladi momci počnu udarati, tada ću vjerojatno početi razmišljati i pitati se trebam li nastaviti. Ali za sada je sve u redu, zaključio je Novak

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU