DOŠLO JE NJIHOVO VRIJEME Ova 3 horoskopska znaka obožavaju jesen

Vaga
Neodoljive čari jesenje sezone prolaze venama Vage, i to s razlogom. Sunce ulazi u Vagu tokom jesenje ravnodnevice, koja se dešava oko 23. septembra svake godine. Mjesec rođenja Vage (9/23-10/22) je vrijeme za izgradnju odnosa i druženja, jer je dio druge polovine zodijaka, gdje učite da se povežete i integrišete u društvene grupe. Sezona je idealna da provedete kvalitetno vrijeme sa partnerima, prijateljima i voljenim osobama.

Škorpija
Nije slučajno što Noć vještica pada na Škorpijin rođendan (23.10-11.21.). Škorpija sažima tamu jeseni i svu melanholiju godišnjeg doba. Ovaj vodeni znak je prilično pogrešno shvaćen jer je veoma komplikovan. Međutim, uprkos njegovoj duboko zagonetnoj ličnosti, još uvijek postoji nešto zaista magično kod Škorpije. Mjesec rođenja Škorpije je idealno vrijeme za duševnu zajednicu dvoje ljudi.

Strijelac
Strijelac je vatreni znak, poput Ovna i Lava, ali vatra ovog promjenljivog znaka je sasvim drugačija, jer je to svjetlost koja okuplja ljude. Zamislite veliku logorsku vatru na plaži, okruženu prijateljima i voljenima. Takav je Strijelac. Mjesec rođenja Strijelca, (23/11 – 21/12) je vrijeme da otkrijete svoju istinu i podijelite je sa ostatkom svijeta. Ovaj period za Strijelčeve postaje pokretačka snaga da se nose i sa najhladnijim i najusamljenijim danima koji vladaju tokom jeseni i zime.

BONUS VIDEO:

DOŠLO JE NJIHOVO VRIJEME Ova 3 horoskopska znaka obožavaju jesen appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU