Douzer: Imamo puno stvari koje možemo popraviti

Košarkaši Partizana u četvrtak gostuju ekipi Barcelone, a plejmejker crno-belih PJ-Douzer izneo je svoja očekivanja pred ovaj meč.

– Bit će to teška utakmica. Imaju dobar tim, kao što ste rekli. Moramo se usredotočiti na ono što moramo učiniti i brinuti se o onome o čemu moramo brinuti.

U prvom susretu dviju momčadi slavila je Barcelona pa se Douzer mogao uvjeriti u kvalitete protivnika.

– Opet gledam film na utakmici. Mislim da smo napravili puno dobrih stvari. Imamo puno stvari koje možemo popraviti. Samo pokušajte popraviti stvari koje moramo popraviti. Kao što ste rekli, bilo je to davno. Mi smo druga ekipa. Oni su druga ekipa. Bit će to druga utakmica.

Govorio je o svom napretku u Europi.

– Uživam u vremenu koje provodim ovdje. Učim svaki dan. Pokušavam napraviti ispravke koje trebam napraviti u svojoj igri. Da se bolje uklopim ovdje. I uzimam od toga što god mogu. To je definitivno super iskustvo. Blagoslovljen sam što sam imao priliku pokušati to iskoristiti na najbolji način.

Dotaknuo se suradnje sa Željkom Obradovićem.

– To je samo drugačiji stil igre. Drugačiji stil kulture. Mislim da je ovdje u igri mnogo razlika. Bez obzira radi li se o igračima, trenerima, organizacijama. Samo takve stvari. Ali kao što sam rekao, to je iskustvo koje ne bih mijenjao.

Tijekom karijere imao je dosta problema s ozljedama koje su usporile njegovu NBA karijeru.

– Osjećam se dobro. Idem dan po dan. Pokušavam učiniti ono što moram kako bih održao svoje tijelo u formi. I zdravo. Hvala Bogu da sam to uspio ove sezone. Pokušajmo tako održati do kraja sezone.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU