DOŽIVITE VIP ISKUSTVO U NJEMAČKOJ: Evo kako do ulaznice za EURO!

‘Odvest ću Srbiju na Europsko prvenstvo, nema dileme’, rekao je ne tako davno izbornik srpske reprezentacije Dragan Stojković i – ispunio obećanje!

Prvi put nakon više od dva desetljeća, zapravo prvi put od osamostaljenja 2006. godine, nogometna reprezentacija Srbije nastupit će na završnom turniru Europskog prvenstva u Njemačkoj. Prethodni put Srbija, odnosno SR Jugoslavija, koju su tada činile Srbija i Crna Gora, igrala je na Europskom prvenstvu 2000. godine u Belgiji i Nizozemskoj.

Od tada je san svih ljubitelja nogometa u našoj zemlji bodriti Orlove na europskom natjecanju. I sada konačno postaje java!

A, novo obećanje stiže nam iz sportske kladionice Meridian – koja svečano obećava najvećim nogometnim fanaticima i najiskusnijim igračima SHOW I VIP ISKUSTVO U NJEMAČKOJ!

Naime, nakon velikog iskustva u Kataru, Meridian će nas i ove godine počastiti odlaskom na utakmicu Srbije, ali ne bilo koju! Ako se nađete među sretnim putnicima – očekuje vas nezaboravno VIP ISKUSTVO u Njemačkoj!

Što trebate učiniti kako biste se našli među sretnim putnicima? Uplatite i iskoristite depozit u minimalnom iznosu od 2.000 dinara, odigrajte tiket – neka bude osvojen sa najvećom ponuđenom kvotom i – možete pakovati kofere!

Budite dio najvećeg ovogodišnjeg nogometnog spektakla – podržite Eaglese uživo!

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU