Dragić: Nikad nisam želio završiti karijeru u Europi

Slovenski košarkaš Goran Dragić rekao je da se veseli oproštajnoj utakmici u Ljubljani. Dodao je kako nikada nije želio igrati posljednju sezonu svoje karijere u Europi.

Krajem 2023. godine Dragić je odlučio završiti igračku karijeru. Jedan od najboljih slovenskih košarkaša oproštajnu utakmicu odlučio je organizirati u Ljubljani u kolovozu 2024. godine.

Ne sjećam se kad sam zadnji put tada bio u Ljubljani. Veselim se ovom projektu, želio sam da se odvija u Ljubljani, gradu u kojem sam odrastao i postao košarkaš. Najvažnije je da sav prihod ide u humanitarne svrhe. Želim nešto vratiti ovoj sredini, rekao je Dragić i dodao da je ljetos imao ponuda da završi karijeru u Euroligi:

– Nikad nisam želio igrati tu prošlu sezonu u Europi. Razgovarao sam samo s Miamijem, ali oni nisu napravili neke tradeove i to se nije dogodilo. Imaju dovoljno igrača. I tako, dok sam trenirao kod kuće u Miamiju, sazrela je odluka da se povučem. Prvenstveno zbog dvoje djece koja igraju u SAD-u. Nisam mogao otići u Europu i izgubiti ih cijelu sezonu. Kad sam se povrijedio, shvatio sam koliko sam nedostajao u njihovim životima, zaključio je Dragić.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU