Drugi bh. online sajam namještaja

Drugi bh. online sajam namještaja biće održan u periodu 21.5.2022. do 27.5.2022. na digitalnoj platformi www.sajamnamjestaja.com

Prvi sajam je u toku sedam dana trajanja imao preko sedamdeset hiljada pregleda kupaca i zainteresovanih učesnika a platforma www.namjestaj.shop je u ovom periodu imala rast posjeta za 50% te je dnevni prosjek 500 pojedinačnih korisnika. a vijest o održavanju prenesena u svim većim medijima, poslovnim portalima i biznis vijestima. Važno je naglasiti da su mediji iz cijele Bosne i Hercegovine podržali sajam i prenijeli vijest o održavanju kao i zatvaranju sajma.

Odlučni smo da nastavimo uspješnu organizaciju online sajma te da ovogodišnji sajam bude bolji, kako digitalno tako i u promotivnim aktivnostima, i što je najbitnije, želimo poboljšati korisniško iskustvo i povećati broj kupovina i dogovorenih partnerstava.

Drugi bh. online sajam namještaja biće održan u periodu 21.5.2022. do 27.5.2022. na digitalnoj platformi www.sajamnamjestaja.com, a  aktivnosti u okviru sajma će trajati sve do kraja maja, sa zatvaranjem sajma i dodjelom nagrada najboljim izlagačima kao i kupcima i pratiocima na društvenim mrežama. Na sajmu očekujemo izlaganje preko 60 kompanija iz Bosne i Hercegovine (prijavljene kompanije iz drvno-prerađivačkog sektora, stalni partneri platforme, korisnici Federalnog ministarstva za raseljena pitanja i izbjeglice sa područja RS-a – sektor namještaja kao i drugi izlagači). Kako bismo ponudili kupcima mogućnost direktne kupovine kao i partnerskih dogovora i B2B javljanja, svaki izlagač će imati zaseban štand koji će samostalno  pripremiti i staviti informacije o kompaniji koje želi da promovira u toku sajma, dodatno će moći unijeti proizvode i usluge sa svim informacijama kao i cijenama a krajnji kupci će se direktno javljati izlagačima za narudžbe i upite.

Pozivamo sve učesnike iz drvno-prerađivačkog sektora i druge zainteresovane strane da popunjavanjem obrasca na linku iskažu interesovanje za učešće kao izlagači ili pokrovitelji sajma.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU