6.6 C
Sarajevo
Nedjelja, 24 listopada, 2021

Dubrovčanka postala zaštitno lice prestižne klinike iz Istanbula

Estetske, plastične i rekonstruktivne procedure, kao i antiaging medicina, posljednjih godina sve su popularnije, ali i dostupnije svim generacijama. Brojne poznate ličnosti, kako žene, tako i muškarci odlučili su se za korekcije i odlazak pod nož, a za to su izdvojile hiljade eura.

Za neke od njih operacije su bile besplatne, s obzirom da u ulozi zaštitnih lica sarađuju sa pojedinim uspješnim svjetskim klinikama. Istu sreću imala je i Dubrovčanka Mihaela Čokljat, vizažistica, aktivistica u borbi za prava životinja, koja se dugo bavila i borilačkim sportovima. Naime, pored brojnih zvijezda na Balkanu, Vanity Clinic Istanbul izabrao je baš Mihaelu za zaštitno lice, a ova Dubrovčanka posljednjih dana našla se u žiži interesovanja medija u našoj zemlji.

– Iskreno, još mi sve ovo izgleda kao san, još ne mogu da vjerujem. Riješit ću se kompleksa i usavršiti. To je zgodno za svaku ženu. Mnogi su iznenađeni što su izabrali baš mene kao zaštitno lice, jer je u konkurenciji bilo dosta poznatih djevojaka. Možda su izabrali mene jer danas sve cure žele biti identične popularnim. Ja imam neki svoj film. Ja sam svoja i originalna, i vjerovatno im se to svidjelo – kaže Mihaela Čokljat.

Mihaela je u Dubrovniku poznata kao borbena i karakterna djevojka bez dlake na jeziku.

– Naučila sam se da me ljudi u Dubrovniku zagledaju. Još uvijek su kod nas tetovaže i pirsinzi dosta neprihvaćeni… Odmah imaš neku etiketu. Ja sam eksplozivna, neustrašiva, tvrdoglava i srčana. Sigurno da će saradnja sa Vanity Clinic Istanbul dosta promijeniti moj život. Već sada imam ponude za snimanje reklama i slične angažmane, ali nigdje ne žurim. Sigurno je da će se još dosta čuti o meni. Ovo je samo početak priče. Hvala još jednom dr. Gurayu i Belmi i svim uposlenicima klinike – kaže dubrovačka vizažistica te dodaje da u Istanbul putuje početkom oktobra, nakon čega će svi upoznati potpuno drugačiju Mihaelu.

0 0 Glasovi
Rejting članka
- Oglašavanje -
Pretplatite se
Obavijesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
NAJNOVIJE
Možda vas zanima