0.5 C
Sarajevo
Petak, 3 prosinca, 2021
Još

  Dugoočekivana avantura „Kralj lavova“ novi film na programu Multiplexa „Ekran“ Zenica

  ()

   Filmski bogato ljeto se nastavlja u Multiplexu „Ekran“ Zenica, pa će publika u novoj filmskoj sedmici imati priliku pogledati dugoočekivanu porodičnu avanturu „Kralj lavova“ u režiji Jona Favreaua.

  U afričkoj savani na svijet dolazi novorođeni lavić Simba, koji idolizira oca, kralja Mufasu i teška srca prihvaća svoju sudbinu. Scar, Mufasin brat, nije oduševljen dolaskom mladunca jer je upravo on nasljednik prijestolja i ima druge planove. Borba za Kamen Ponosa opustošena je izdajom i tragedijom što na kraju rezultira Simbinim izgnanstvom.

  Uz pomoć veselih i znatiželjnih prijatelja, Simba prisilno odrasta te uzima ono što mu s pravom pripada. Ovu zanimljivu avanturu publika će gledati u terminima od 18:00 i 20:30 sati, dok će za vikend film igrati u četiri termina.  Filmski raspored i termine igranja moguće je preuzeti na: http://bit.ly/2XUbyqy, a sve informacije kao i rezervacije ulaznica moguće je izvršiti na broj telefona: 032 407 518, svakim radnim danom poslije 17h, a vikendom tokom cijeloga dana.

   

                                                      

  dugoočekivana avantura „kralj lavova“ novi film na programu multiplexa „ekran“ zenica

  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  NAJNOVIJE VIJESTI
  Možda vas zanima I OVO