Duljaj otkrio koji će nogometaši iz mlađih kategorija dobiti priliku protiv Grafičara, govorio je i o statusu Baždara

Nogometaši Partizana sutra od 16 sati dočekuju Grafičar u osmini finala Kupa Srbije.

Trener Partizana Igor Duljaj izrazio je očekivanja pred ovaj duel.

Bez obzira što se radi o prvoligaškoj momčadi, ako utakmicu ne shvatimo ozbiljno, nećemo imati što tražiti. U tom slučaju ćemo imati problema. Oni su mlada ekipa, koja ima veliki motiv protiv Partizana. U prošlom kolu eliminirali su Spartak. Tražit ću od igrača koncentraciju, ozbiljnost, koliko god to teško izgledalo. Znam kako je, igrao sam utakmice Kupa gdje sam ispadao od ekipa koje su slabije od Partizana. Puno je primjera iz prošlosti da ako ne uđeš u utakmicu kako treba, dobiješ dva šamarakazao je Duljaj.

ZVEZDINA FILIJALA NA PARTIZAN: Neđić imao poruku, neće odstupiti od svog napadačkog stila

Otkrio je da bi priliku mogla dobiti dvojica igrača iz mlađih kategorija.

Bit će nekoliko promjena. Nikolić se vratio treninzima nakon upale pluća, Severina počela trenirati. U sastavu će biti i nekoliko mlađih. Mogu reći da će igrati Trifunović, tu je i Jovanović iz omladinaca, bit će u protokolu. Ovisno o rezultatima vidjet ćemo hoće li imati priliku za dokazivanje u prvoj postaviobjasnio je trener crno-belih, posebno misleći na Sameda Bazdara.

Što se tiče Bazdara, on radi koliko može, ali ima čudnu glavu, koja je puna sa svih strana. Mora srediti neke stvari u njoj. Dokle god bude radio, vjerujem u njega, tako da će sutra startati u prvih 11otkrio je Duljaj.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU