Dvije osobe iz Mostara uhićene zbog napada u Stocu – TNTportal.ba

Najmanje dvije osobe s područja Mostara, a koje se dovode u vezu s napadom na četvoricu mladića u Stocu, su lišene slobode.

Tijekom dana će nad njima biti provedena kriminalistička obrada u Odjelu krim-policije Policijske uprave Mostar koji vode istragu u ovom slučaju, javlja Dnevni avaz.

Također, identificirani su vlasnici dva automobila, Golf 6 i BMW, kojima su se napadači dovezli do mjesta Masline na ulazu u Stolac, a prema dosadašnjim informacijama, vozili su ih njihovi sinovi. Vlasnik trećeg vozila, Passat još nije identificiran jer automobil nije imao registarske oznake.

Stolac: Desetak osoba palicama i bakljama nasrnulo na četiri mladića

Glasnogovornik Uprave policije MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, Ljudevit Marić nije mogao potvrditi ove informacije.

Kako je rekao, više osoba je tijekom dana pozivano na informativne razgovore, a poduzimaju se sve neophodne istražne mjere i radnje.

U tijeku je izuzimanje videonadzora sa brojnih objekata, kao i vještačenje vozila Mercedes. Više informacija bit će poznato kasnije, jer se na slučaju intenzivno radi, rekao je Marić, prenosi Dnevni avaz.

Dežurni županijski tužitelj Tužiteljstva HNŽ-a, Spomenko Jukić rekao je kratko kako je od policije informiran o tome da je u vezi ovog slučaja više osoba privedeno.

Podsjetimo, napad na četvoricu mladića iz Stoca zbio se u nedjelju desetak minuta nakon ponoći u mjestu Masline na ulazu u Stolac u svojevrsnoj sačekuši.

Stolac: Građani izlaze na prosvjednu šetnju

(www.jabuka.tv)

www.jabuka.tv

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU