Dvije osobe poginule u saobraćajnoj nesreći kod Bijeljine

Dvije osobe poginule su juče u saobraćajnoj nesreći na zaobilaznici oko Bijeljine u kojoj su učestvovala tri vozila, rečeno je Srni u Policijskoj upravi.

Saobraćajna nesreća dogodila se u 16.30 h na zaobilaznici, krak Velika Obarska-Batković.

Automobilom “golf pet” upravljala je osoba inicijala J. Š., teretnim vozilom “iveko” osoba J. L., a “škodom fabijom” osoba B. B., koja je na licu mjesta poginula, kao i suvozač J. B.

Iz policije su napomenuli da je saobraćaj na toj dionici ponovo uspostavljen u 20.15 h.

Uviđajem je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva, koji je naredio istragu i utvrđivanje svih činjenica i okolnosti, s ciljem utvrđivanja uzroka koji je doveo do teške saobraćajne nesreće.

Srna nezvanično saznaje da su poginuli otac i kćerka. (Srna)

federalna.ba/Srna

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU
[td_block_7 modules_on_row="" show_date="none" show_com="none" show_review="none" show_excerpt="none" show_audio="none" show_btn="none" show_cat="none" show_author="none" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiNTAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ==" sort="" category_id="_related_cat" modules_gap="5" all_modules_space="15" image_floated="" video_popup="" show_vid_t="none" excl_show="none" meta_info_align="" art_btn="10px 0px 0px 0px" modules_category="image" hide_audio="yes" pag_space="15" f_title_font_size="20" f_title_font_line_height="1.2" f_title_font_weight="500" mc1_tl="12" m6f_title_font_size="eyJwaG9uZSI6IjE3IiwiYWxsIjoiMTYifQ==" m6f_title_font_line_height="eyJwaG9uZSI6IjEuMiIsImFsbCI6IjEuMiJ9" m6f_title_font_weight="eyJwaG9uZSI6IjcwMCJ9" time_ago_txt_pos="yes" time_ago_add_txt="prije" limit="6" time_ago="yes"]