Dvije osobe sinoć ubijene, a dvije teško ranjene, policija uhitila osumnjičenogDvije osobe smrtno su stradale, a još dvije su zadobile ozljede iz vatrenog oružja u pucnjavi koja se dogodila u četvrtak ujutro u mjestu Gorica kod Gruda. 

“Dana 4. kolovoza u 02,01 sati PU Gude zaprimila je prijavu da je u mjestu Gorica, općina Grude, došlo do pucnjave  iz vatrenog oružja kojom prilikom je više osoba ustrijeljeno.

Na mjesto događaja izišli su policijski službenici PU Grude i djelatnici Hitne pomoći Doma zdravlja Grude, a o navodima iz prijave obaviještena je i dežurna županijska tužiteljica koja je također izišla na mjesto događaja.

Utvrđeno je da su dvije osobe smrtno stradale, a još dvije su zadobile ozljede iz vatrenog  oružja”, priopćeno je iz Uprave policije MUP-a Zapadnohercegovačke županije.   

Navodi se da su policijski službenici lišili slobode osobu osumnjičenu za izvršenje ovog kaznenog djela.

Pod nadzorom dežurne županijske tužiteljice očevid su izvršili policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a i Odsjeka kriminalističke policije PU Grude, a poduzimaju se i druge mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti ovog kaznenog djela i u cilju dokumentiranja istoga.

Po nalogu dežurne županijske tužiteljice izvršiti će se obdukcija tijela smrtno stradalih osoba, navodi se u priopćenju.
www.vitez.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU