Dvoje uhićenih u Mostaru prilikom kupoprodaje droge

Pripadnici Odjeljenja za posebne namjene, Sektora kriminalističke policije MUP-a HNŽ-a jučer su na gradskom području Mostar Jugozapad pri kupoprodaji droge zatekli S.G. (1976) i T.T. (1984), svi iz Mostara.

Uz potvrdu su izuzeti biljna materija, praškasta materija i jedan mobitel. S.G. i T.T. su lišeni slobode, te je nad njima urađena kriminalistička obrada, a s navedenim upoznat nadležni tužilac.

Istog dana pripadnici PS Mostar Centar su na gradskom području Mostar Stari grad, u parkiranom vozilu marke BMW, zatekli R.R. (2000) i A.D. (1986), svi iz Mostara. Tom prilikom je od R.R. izuzet jedan džoint i jedna kesica sa sadržajem nepoznate biljne materije.

Pripadnici PS Konjic su u mjestu Bradina, u parkiranom vozilu marke Renault Laguna, zatekli S.M. (1998) iz Hadžića koji je tom prilikom dobrovoljno predao 2 pvc smotuljka sa neutvrđenom količinom bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Speed. S.M. je lišen slobode, te je nad istim urađena kriminalistička obrada, objavio je Avaz.dnevni.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU