Džeko: Gledam pozitivno, u izolaciji sam zauzeo ženinu teretanu

Edin Džeko u razgovoru za La Repubblicu opisao je kako provodi vrijeme u izolaciji. Bosanskohercegovački napadač živi u Rimu gdje već pet godina nosi dres Rome. U vrijeme pandemije kao posebno dirljive scene naveo je kad Talijani svakog dana u 18 sati pjevaju s balkona.

“Moja kuća nema balkon pa ne mogu uživo doživjeti stihove svakog dana. Međutim, u vrijeme društvenih mreža imamo osjećaj kao da smo jedan metar udaljeni od svega pa se možemo informirati. Lijepo je vidjeti ljude kako pjevaju s prozora, to daje nadu”, rekao je 34-godišnji Džeko.

“Pokušavam gledati pozitivnu stranu ove karantene. Meni je najpozitivnije to što imam dosta vremena posvetiti se djeci i igrati se s njima. Otkrili su da je s mamom i tatom lijepo u kući.”

Otkrio je i da je zbog otkazivanja treninga u Romi zauzeo ženinu teretanu.

“Dok sam trenirao u Rominom kampu, rijetko sam koristio prostor koji je ona sebi napravila. Međutim, sada moram ispoštovati program koji sam dobio od kluba pa treniran u vrtu i u njenoj teretani.”

Romu sad smatra dijelom obitelji.

“Pogledajte ovu posljednju akciju kluba kada su najstarijim navijačima poslali maske i hranu. To znači biti obitelj i zbog toga sam prije pola godine odlučio ostati u ovom klubu.”

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU