Englezi najavljuju: Moguće je da Klopp ode iz Liverpoola već ovog ljeta?

Dok se čeka nastavak nogometnih liga koje je prekinula pandemija koronavirusa najviše se priča o stanju u Premiershipu.

Liverpool je zaustavljen na putu do svoje prve ligaške titule nakon 30 godina čekanja i sada čeka odluka vrha engleskog i europskog nogometa da se vidi hoće li mu naslov biti priznat bez obzira na to što ga nije stigao osigurati i matematički, piše Index.

Kloppova pobjednička revolucija u Liverpoolu

Bez obzira na to što se dogodi po tom pitanju, nitko ne može osporiti da je Liverpool ove sezone zaslužio naslov prvaka jer je dominantno pregazio ostatak lige.

Klopp je tvorac čuda, a sada ga želi reprezentacija

Tvorac čuda i moćnog Liverpoola kojima svjedočimo posljednjih godina je Jürgen Klopp, čovjek bez kojeg bi Liverpool, neovisno o ishodu ove sezone, ipak mogao ostati.

Mirror piše kako je Njemački nogometni savez odlučan u tome da dovede Kloppa već ovog ljeta kao zamjenu za Joachima Löwa.

Klopp potpisao ugovor do 2024.

Klopp je za Liverpool ugovorno vezan do 2024., ali je ranije davao do znanja kako nije sigurno da će ga odraditi do kraja. Prema vlastitom priznanju, klupu reprezentacije vidi kao prirodan korak u trenerskoj karijeri. Izgleda da bi se on mogao dogoditi već ovog ljeta.

Löwov ugovor traje do 2022. pa je jasno kako bi i njegov staž u Elfu trebao završiti prije vremena da bi se ovaj posao ostvario. Osim Mirrora o ovome piše i Daily Mail, kao i još nekoliko manjih, ali inače pouzdanih engleskih medija.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU