Evo kako ponišiti slanje poruke na Instagramu – TNTPortal

Svima nam se to dogodilo barem jednom. Dopisujete se s nekom osobom putem chata i odjednom shvatite da ste poslali poruku koju niste htjeli ili pak da vam je u međuvremenu iskočio drugi chat pa ste jednostavno poslali poruku krivoj osobi.

Ako vam se to dogodilo na Instagramu, nema problema. Postoji opcija kojom možete poništiti slanje neke poruke.

Dovoljno je da u Instagram aplikaciji na svom pametnom telefonu, prstom pritisnete na poruku koju želite obrisati i pričekate da iskoči meni koji će vam ponuditi opcije – kopirati, lajkati ili poništiti slanje poruke.

evo kako ponišiti slanje poruke na instagramu – tntportal

Upozorit će vas da će poruka biti uklonjena za sve osobe u chatu, ali i da je poruku primatelj možda već vidio. Ako ste sigurni da ipak želite obrisati poruku, odaberite “Unsend” i to je to. Instagram će vas obavijestiti da je poruka poništena.

Treba imati na umu da, čak i ako poništite poruke, one će biti uključene u prepisku u slučaju da vaš razgovor netko prijavi Instagramu zbog kršenja pravila ponašanja, prenosi Zimo.

Ova je opcija poništavanja slanja zapravo namijenjena korisnicima koji greškom pošalju nešto (npr. krivi link, fotografiju ili pak nešto treće), ne i onima koji bi vrijeđali ili omalovažavali nekoga u porukama i onda “uklonili dokaze”.

(www.jabuka.tv)

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU