EVO KOME SU ZVIJEZDE NAKLONJENE Tri znaka u februaru očekuje veliki pomak u karijeri

Mlad Mjesec u ambicioznom znaku Vodolije u februaru donosi velike promjene u poslovnu stvarnost mnogih horoskopskih znakova, ali tri znaka dobiće posebnu pomoć Plutona i Venere s Marsom da naprave veliki iskorak u karijeri.

Bik
Mlad Mjesec 9. februara biće u vašem sektoru karijere, što ukazuje na veliko unapređenje ili novi zadatak. Suština je da će vaš vladar Venera biti u znaku Jarca, koji je odgovoran za napredovanje i pod uticajem Marsa dobiće puno energije za iskorak.

Važno je da je Uran, dispozitor mladog Mjeseca, u vašem znaku, što znači da će donijeti potrebu da promijenite svoj uobičajeni način djelovanja kako biste ostvarili svoj cilj.

Stoga će se novi cilj sigurno pojaviti pred vama, ali ćete morati da ga postignete koristeći apsolutno jedinstvene metode. Zato se početkom februara možete odlučiti i za učenje.

Vodolija

Mlad Mesec 9. februara je u vašem znaku, što bi moglo donijeti potpuno novi ciklus u vaš život.

Sunce i Mjesec biće u kvadratu s Uranom u vašem sektoru doma i porodice u vrijeme događaja, pa ćete morati ozbiljno da promijenite svoje navike i kućnu rutinu kako biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve.

Vi ćete to shvatiti kao krizu, budući da će Lilith biti u sektoru transformacije i čineći trigonski aspekt s Jupiterom i Uranom, doneće strahove povezane sa strahom od gubitka uobičajenog načina života.

Ovan

Mlad Mjesec je u vašem timskom sektoru, što bi vam moglo donijeti novi tim na poslu, ali ovi ljudi su delom povezani s vašim prošlim vezama. Na primjer, stari kolega se može vratiti i ponuditi zajednički rad na novom projektu.

Takođe, bićeete više uključeni u aktivnosti koje zahtjevaju korišćenje nekih inovativnih tehnologija i marketing zajednice.

Vjerovatno ćete razmišljati o pokretanju ličnih društvenih mreža i izraditi web stranicu za promovisanje svojih usluga, prenosi super žena.

BONUS VIDEO:

EVO KOME SU ZVIJEZDE NAKLONJENE Tri znaka u februaru očekuje veliki pomak u karijeri appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU