EXIT 2024 donosi dodatan festivalski dan i novo ime Glavne bine u čast Nikole Tesle!

EXIT festival upravo je objavio temu svog narednog izdanja pod nazivom STARSEEDS.

Exitova Zvezdana deca iz više od 120 zemalja širom planete okupit će se na ljetnjem hodočašću na Petrovaradinskoj tvrđavi sljedeće godine! Predstojeće izdanje festivala bit će poziv na buđenje i oslobađanje potencijala svih pojedinaca, u kom će svako od nas imati priliku dosegnuti svoju jedinstvenu svrhu, uz moto – Probudimo naše supermoći zajedno!

Upravo pod ovim sloganom dogodit će se 24. po redu EXIT festival kojim će u čast našem i svjetskom najpoznatijem pronalazaču, futuristi i vizionaru, glavna bina dobiti novo ime – Tesla Universe!

Naredno izdanje EXIT festivala bit će održano od 11. do 14. jula 2024, dok će nulti dan, 10. jul, posebnim Starseeds Takeover performansom na pomenutoj Tesla Universe bini proslaviti rođendan Nikole Tesle – našeg najznačajnijeg pronalazača koji je ostavio neizbrisiv trag na svijet u kom živimo danas.

EXIT Starseeds 2024: Awakening our Superpowers Together!

Vijekovima unazad ljudska historija iznjedrila je jedinstvene duše, vizionare i revolucionare sa misijom da promijene svijet na bolje bljeskom svoje unutrašnje svjetlosti.

Ličnosti kao što su Leonardo Da Vinci, Mileva Marić, Martin Luther King, Frida Kahlo, Michelangelo, Clara Zetkin, Ivo Andrić i mnogi pored njih otjelotvoruju suštinu kreacije, oni u sebi nose mudrost eona, i sjeme inspiracije koja rasplamsava maštu sanjara koji dolaze nakon njih. Podsjećaju nas da smo svi međusobno povezani, da smo dio kosmičke simfonije koja odjekuje širom univerzuma.

Živimo u vremenu kada svako od nas ima potencijal i mogućnost da dostigne izuzetnost i da udružen sa sebi sličnima podigne svijest cjelokupnog čovječanstva, kreirajući jedinstvo, mir i ljubav među ljudima.

Upravo s tim ciljem ponovo ćemo se okupiti na Tvrđavi, kako bismo snagom zajedništva probudili naše skrivene snage i sopstvene supermoći.

Nikola Tesla uvijek je stajao daleko ispred svog vremena, kao svjetionik inovacije, čiji sjaj prevazilazi granice konvencionalne misli. U analima historije, on je poštovan ne samo kao pronalazač i naučnik, već i kao istinsko dijete zvijezda čiji uvidi i kreacije osvjetljavaju put ka budućnosti istkanoj harmonijom među ljudima.

Visokofrekventna energija zajedništva na narednom izdanju EXIT festivala ostavit će neizbrisiv trag i napraviti iskorak u pravcu pozitivnih promjena, zbližavanja, iskrenosti i prisnosti, slaveći upravo Zvezdanu decu i svojevrsne vizionare, zbog čega će i glavna festivalska bina ponijeti ime Tesla Universe Stage, u čast naučniku koji je ostavio možda i najsvjetliji trag u historiji.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU