2 C
Sarajevo
Četvrtak, 2 prosinca, 2021
Još

  Ajnadžić obišao teniski kamp i bh. reprezentativce na Koševu

  ()

  Načelnik Općine Centar Sarajevo Nedžad Ajnadžić obišao je teniske terene na Koševu, gdje se održava teniski kamp u okviru priprema juniorskih reprezentativaca Bosne i Hercegovine za odlazak na pojedinačna evropska prvenstva u 2019. godini.

  Cijeneći rezultate koje mladi sportisti iz BiH ostvaruju na domaćim i međunarodnim takmičenjima, Ajnadžić je donio odluku da Općina Centar i Javna ustanova “Centar za sport i rekreaciju” budu domaćini i podrže organizaciju teniskog kampa.

  Ajnadžić je naglasio da Općina Centar posvećuje pažnju mladima, a u okviru toga između ostalog ulaže značajna finansijska sredstva za sportiste, rekreativce i izgradnju i obnovu sportskih ploha i infrastrukture, saopćeno je danas iz Općine Centar.

  – Želim da vam čestitam na dosadašnjim rezultatima i poželim mnogo uspjeha i sreće u budućnosti. Nadam se da ćete i na predstojećim takmičenjima ostvariti dobre rezultate i da ćemo zajedno dijeliti radost vaših uspjeha. Vi ste ambasadori ove zemlje i trudite se da nas uvijek predstavite u najboljem svjetlu, a ova lokalna zajednica će znati cijeniti i prepoznati dobre rezultate koje ostvarujete. Za svaki dobar plasman i medalju koju ostvarite na europskom takmičenju Općina Centar će vas nagraditi – istakao je Ajnadžić.

  Dodao je da Općina Centar intenzivno radi na poboljšanju uslova na teniskim terenima za zaljubljenike tog sporta i da će nastojati u što skorijem vremenu da taj prostor infrastrukturno uredi i natkrije po uzoru na velike teniske centre.

  (FENA) J.Č.


  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  NAJNOVIJE VIJESTI
  Možda vas zanima I OVO