6.6 C
Sarajevo
Nedjelja, 24 listopada, 2021

Na GP Doljani, Gabela Polje, Gorica, Izačić pojačan izlaz osobnih vozila

Na graničnim prijelazima Doljani,Gabela Polje, Gorica, Osoje, Prisika i Izačić pojačan je izlaz, a na graničnim prijelazima Gradiška, Kostajnica, Brod i Donja Gradina ulaz osobnih vozila.

Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Uvjeti za vožnju su povoljni.

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa se vozačima skreće pažnja za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

Na dionici autoceste A1 Sarajevo zapad – Tarčin (lokacija Ban Brdo) zbog klizišta promet je u tunelu Igman preusmjeren u pretjecajnu traku.

Zbog izvođenja radova u tunelu Vranduk II na dionici M-17 Zenica – Nemila, promet se odvija usporeno, jednim prometnim trakom naizmjenično.

Zbog održavanja manifestacije „509 Dani Ajvatovice“ danas i sutra doći će do obustave prometa od 16.00 do 17.00 sati  u Donjem Vakufu, na raskrižju M-5 i M-16 (na raskrižju ulica 14.septembar i 770 Slbbr. Od zgrade PTT-a do BP „INA“).

- Oglašavanje -

Zbog radova obustavljen je promet na M-5 u Jajcu (most preko rijeke Plive). Za vozila do 7 tona alternativni pravac je Jezero – Jajce, a vozila preko 7 tona preusmjeravaju se na dionicu Crna Rijeka – Mrkonjić Grad.

Zbog izgradnje naplatne postaje “Čatrnja” na autocesti Banja Luka – Gradiška, promet se na mjestu izvođenja radova odvija usporeno.

Na dionici M-18 Brod na Drini – Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:

– M-1.8 Srebrenik – Orašje (tunel Ormanica),

– M-2 prolaz kroz Neum,

– M-5 prolaz kroz Vitez, Busovača – Kiseljak,

– M-17 Tarčin – Konjic (Bradina), Bradina – Podorašac,

– M-18 Semizovac – Vogošća, Jošanica – Stup (Rajlovac), Kladanj – Podpaklenik,

– M-19.2 Kladanj – Vlasenica,

– R-421 Tihaljina – Drinovci.

Usporeno se prometuje na dionici M-16 Banja Luka – Crna Rijeka (Gornji Šeher) zbog aktiviranja klizišta i pucanja vodovodne cijevi.

Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji tijekom dana na M-1.8 Šićki Brod – Srebrenik u mjestu Potpeć i M-14.1 Brod – Odžak (Klakari Donji).

Zbog radova obustavljen je promet na R-474 Jelah – Piljužići (most preko rijeke Usore). Alternativni pravac je Jelah Polje – Sivša – Tešanjka – Jelah,  dok vozila do 7,5 t. mogu koristiti i pravac Jelah Polje – Kalošević – Jelah.

Zbog izvođenja radova u Mostaru, obustavljen je promet u ulici dr. Ante Starčevića (od hotela “Ero” do raskrižja s ulicom Vokića i Lorkovića).

Zbog izvođenja radova na R-425a Tromeđa – Zvirovići obustavljen je promet za teretna vozila i autobuse, dok se promet osobnih vozila obustavlja povremeno.

Obustavljen je promet za teretna motorna vozila i autobuse na graničnom prijelazu Brčko – Gunja, saopćeno je IC AMSBIH.

(FENA) H.D.


0 0 Glasovi
Rejting članka
Pretplatite se
Obavijesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
NAJNOVIJE
Možda vas zanima