BBI banka uz šampionski Fudbalski klub „Sarajevo“ i u 2019. godini

Saradnja između BBI banke i Fudbalskog kluba Sarajevo nastavlja se i u 2019. godini. BBI banka, kao društveno odgovorna kompanija, prepoznala je rad Fudbalskog kluba Sarajevo i njegovu ulogu u razvoju mladih, talentiranih bh. fudbalera i podržala realizaciju infrastrukturalnog projekta za Akademiju Bordo kluba.

„Čestitamo FK Sarajevo na osvajanju duple krune u protekloj sezoni u kojoj smo bili ponosni partner i sponzor. Radujemo se nastavku uspješne saradnje između ova dva brenda i ostvarivanju pozitivnih efekata. Nastavićemo i u budućnosti biti pouzdan partner, potvrđujući našu neupitnu opredijeljenost razvoju Bosne i Hercegovine“ kazao je Amer Bukvić, predsjednik Uprave Bosna Bank International, ujedno zaželivši sreću i uspjeh svim kategorijama FK Sarajevo u predstojećoj sezoni 2019/20.

Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo je osnovana 2000. godine u Bosni i Hercegovini kao prva banka u Evropi koja posluje u skladu sa islamskim finansijskim principima. BBI banka je danas jedna od najbrže rastućih banak u Bosni i Hercegovini, koja u više od 35 poslovnica i filijala širom Bosne i Hercegovine nudi puni set bankarskih usluga i proizvoda namijenjenih fizičkim i pravnim licima. U okviru BBI banke posluje i BBI VIP Business Club, čiji je član FK Sarajevo.

BBI banka od 2010. godine uspješno organizuje najprestižniju međunarodnu investicijsku konferenciju u regionu – Sarajevo Business Forum (SBF), te iz godine u godinu u glavnom gradu BiH okuplja neke od najuticajnijih osoba iz svijeta biznisa, a od 2018. godine organizuje i Međunarodni sajam halal-industrije Sarajevo Halal Fair (SHF).

FK Sarajevo je krajem 2016. godine uspješno realizirao infrastrukturni projekt izgradnje tribine u Trening Centru. Tako je u sklopu terena, koji nosi ime po jednoj od legendi Bordo kluba, Želimira Vidovića Kelija, okončana izgradnja tribine, a realizacija ovog projekta izgradnje tribine omogućena je angažmanom Fudbalskog kluba Sarajevo, uz podršku prijatelja i partnera kluba, od kojih je jedan upravo bila i BBI banka.

(FENA) M.B.


Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU