3.8 C
Sarajevo
Subota, 4 prosinca, 2021
Još

  BBI banka uz šampionski Fudbalski klub „Sarajevo“ i u 2019. godini

  ()

  Saradnja između BBI banke i Fudbalskog kluba Sarajevo nastavlja se i u 2019. godini. BBI banka, kao društveno odgovorna kompanija, prepoznala je rad Fudbalskog kluba Sarajevo i njegovu ulogu u razvoju mladih, talentiranih bh. fudbalera i podržala realizaciju infrastrukturalnog projekta za Akademiju Bordo kluba.

  „Čestitamo FK Sarajevo na osvajanju duple krune u protekloj sezoni u kojoj smo bili ponosni partner i sponzor. Radujemo se nastavku uspješne saradnje između ova dva brenda i ostvarivanju pozitivnih efekata. Nastavićemo i u budućnosti biti pouzdan partner, potvrđujući našu neupitnu opredijeljenost razvoju Bosne i Hercegovine“ kazao je Amer Bukvić, predsjednik Uprave Bosna Bank International, ujedno zaželivši sreću i uspjeh svim kategorijama FK Sarajevo u predstojećoj sezoni 2019/20.

  Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo je osnovana 2000. godine u Bosni i Hercegovini kao prva banka u Evropi koja posluje u skladu sa islamskim finansijskim principima. BBI banka je danas jedna od najbrže rastućih banak u Bosni i Hercegovini, koja u više od 35 poslovnica i filijala širom Bosne i Hercegovine nudi puni set bankarskih usluga i proizvoda namijenjenih fizičkim i pravnim licima. U okviru BBI banke posluje i BBI VIP Business Club, čiji je član FK Sarajevo.

  BBI banka od 2010. godine uspješno organizuje najprestižniju međunarodnu investicijsku konferenciju u regionu – Sarajevo Business Forum (SBF), te iz godine u godinu u glavnom gradu BiH okuplja neke od najuticajnijih osoba iz svijeta biznisa, a od 2018. godine organizuje i Međunarodni sajam halal-industrije Sarajevo Halal Fair (SHF).

  FK Sarajevo je krajem 2016. godine uspješno realizirao infrastrukturni projekt izgradnje tribine u Trening Centru. Tako je u sklopu terena, koji nosi ime po jednoj od legendi Bordo kluba, Želimira Vidovića Kelija, okončana izgradnja tribine, a realizacija ovog projekta izgradnje tribine omogućena je angažmanom Fudbalskog kluba Sarajevo, uz podršku prijatelja i partnera kluba, od kojih je jedan upravo bila i BBI banka.

  (FENA) M.B.


  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  NAJNOVIJE VIJESTI
  Možda vas zanima I OVO