13.8 C
Sarajevo
Utorak, 28 rujna, 2021

Stotine djece danas su uživale u Kiseljaku na Dječjoj olimpijadi 2019.

Djeca iz svih devet osnovnih škola općine Kiseljak i škole iz Kreševa natjecala se u ekipnim i pojedinačnim sportskim disciplinama u trećem uzastopnom izdanju projekta Dječije olimpijade namijenjenog svoj djeci Kiseljaka i okolice, saopćili su realizatori tog projekta.

Najuspješnijim natjecateljima su podijeljene medalje.

Djeca su uživala u cjelodnevnom veselom programu. Osim službenih natjecanja, za sve druge male posjetitelje priređen je bogat zabavni program, od igara, oslikavanja lica, pravljenja balona, crtanja, do raznih zabavnih maskota.

Sve aktivnosti su za svu djecu bile besplatne, a događaj je i ove godine organizirala udruga Arka na čelu s Kristinom Josipović.

– Ideja je bila okupiti djecu iz svih škola općine Kiseljak na jednom mjestu, na otvorenom, te im omogućiti barem jedan sportski dan u kojem bi se dobro zabavljali, razvijali timski i natjecateljski duh te međusobno družili. To nam je već treću godinu zaredom uspjelo i nadamo se kako će zaista postati prava tradicija – rekla je Josipović.

Osim nje, desetine volontera su cijelog dana radili i pazili djecu, od volontera Srednje škole, članova Frame Kiseljak, volontera Crvenog križa i brojnih drugih, do profesora tjelesnog odgoja Dražena Gujića (DJ-G) koji se pobrinuo za dobru glazbu i Nenada Rajića koji je mališane zagrijao prije natjecanja.

- Oglašavanje - stotine djece danas su uživale u kiseljaku na dječjoj olimpijadi 2019.

Baklju je ove godine zapalio mladi košarkaš iz Kiseljaka Ivan Milićević, a cijeli događaj je održan pod pokroviteljstvom općine Kiseljak uz podršku brojnih sponzora: Sarajevski Kiseljak, Akova Impex (Ovako), Pekara Matić, Boreas, Podravka, Konzum, Džajić-Commerce, dm, CPU Printing company, Kraš, C&D Kiseljak i Mix company.

Roditeljima ali i svim drugim mještanima Kiseljaka pružena je mogućnost darivanja krvi tijekom akcije koju je Crveni križ održao u srednjoj školi.

Manifestacija je i ove godine održana u Parku generala Filipovića.

(FENA) L.A.


1 komentar

0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
1 Komentar
S najviše glasova
Najnovije Najsstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
- Oglašavanje -
NAJNOVIJE
Možda vas zanima