FK ‘Sarajevo’ predstavilo oficijelnu mobilnu aplikaciju

Fudbalski klub “Sarajevo”, u suradnji sa softverskom kompanijom Ant Colony, lansirao je novu aplikaciju pomoću koje navijači mogu pratiti raspored i rezultate utakmica, obezbijediti pojedinačne i sezonske ulaznice, te osvojiti vrijedne nagrade.

Oficijelna aplikacija pruža detaljan pregled svih utakmica i novosti fudbalskog kluba, statistike igrača, kao i mogućnost kupovine proizvoda u sklopu Fan Shop-a putem mobilnog uređaja, saopćeno je iz FK “Sarajevo”.

Prethodno je kupovina proizvoda i ulaznica bila isključivo dostupna na prodajnim mjestima i web stranici, a vjerni navijači korištenjem aplikacije mogu ostvariti i dodatne pogodnosti. Prilikom svake kupovine, čitanja novosti ili pregleda videa, korisnici osvajaju određeni broj bodova, koje mogu zamijeniti za vrijedne nagrade uključujući proizvode iz Fan Shop-a i ulaznice za utakmice.

Kao prvu ekskluzivnu ponudu, FK “Sarajevo” je organizovao nagradnu igru u kojoj svi navijači koji preuzmu aplikaciju mogu osvojiti besplatne ulaznice za svaku domaću utakmicu, kao i mogućnost osvajanja novog dresa.

– Približavanje kluba našim navijačima i simpatizerima, posebno mlađim generacijama kroz modernizaciju i digitalizaciju poslovanja su nam strateški prioriteti. Želimo pružiti izvrsno iskustvo svim korisnicima FK “Sarajevo” aplikacije koji će na jednom mjestu imati sve informacije, pristup ekskluzivnom sadržaju, moći će obnoviti članstvo, kupiti karte za svaku utakmicu i biti nagrađeni skupljanjem bodova za svaku ostvarenu kupovinu. Naš Klub će nastaviti pratiti svjetske trendove i u budućnosti i pozicionirati se kao najbolji sportski bh. brand – istaknula je generalna direktorica FK “Sarajevo” Ajla Alimanović.

www.tvsa.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU