(FOTO) 13. rođendan NK Jajce

Danas, 06.kolovoza navršilo se 13 godina od formiranja najmlađeg ali i najtrofejnijeg jajačkog kluba. Kroz kratku ali veoma bogatu sportsku povijest NK Jajce se pozicionirao kao jedan od najorganizovanijih klubova u Kantonu Središnja Bosna a najznačajniji rezultat svakako je učešće u Premijer nogomentoj ligi BiH kada su Jajčani pobjeđivali eminentna nogometna imena- Zrinjski,Široki brijeg, Sarajevo, Čelik…

Jajčani su posebno ponosni na omladinski pogon koji je u fokusu svakodnevnog rada. Četiri natjecateljske selekcije i aktivna mala škola nogometa zalog su za lijepu sportsku budućnost.

Klub će tokom kolovoza nizom događanja obilježiti ovaj mali jubilej, organiziraće se različiti turniri, odigrati prijateljske utakmice sa sportskim prijateljima iz Šipova, Donjeg Vakufa, Viteza…a centralni događaj održaće se 28. kolovoza kada u Jajce stižu HNK Hajduk, selekcija 2009/2010,te legendarni Ivan Gudelj koji će predstaviti svoju knjigu Hajdučka priča.

(foto) 13. rođendan nk jajce
(foto) 13. rođendan nk jajce

Počele pripreme

Sve selekcije kluba počele su pripreme za narednu sezonu, pa tako i seniori koji nastupaju u Prvoj županijskoj ligi. Trener Nijaz Zukić za sada na raspolaganju ima 29 nogometaša , od toga 15 mlađih od 21 godine, a očekuje se dolazak još nekoliko nogometaša u narednim danima. Kraljevi će prvi pripremni meč igrati 14.08.2022. godine na Mračaju protiv FK Ključ.

Spisak nogometaša: Dedić Nisvet, Serdar Josip, Buljubašić Almedin, Klarić Igor, Keran Samer, Klarić Josip, Saraf Anđelko, Nešust Adnan, Grgić Luka, Smajić Sulejman, Čišija Ajdin, Radovanac Milan, Čosić Adis, Crnac Zinedin,Kunić Eldar,Čavar Petar, Bilandžija Andrija,Brtan Vinko,Duranović Alen, Tankuljić Jadranko, Tahirović Adi, Tokić David, Rimac Mateo, Zulić Harun, Omerović Ismar, Vuković Emrah, Vunić Belmin, Šarić Petar, Samardžić Ivan.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU