(FOTO) ArcelorMittal Zenica zlatni sponzor Victory dance festivala

Proteklog vikenda održan je Treći Victory Dance Festival u Gradskoj Areni Zenica, u organizaciji Victory plesne akademije iz Zenice. Kroz dvodnevni takmičarski program učestvovao je 21 plesni klub, sa više od 1000 učesnika iz cijele BiH.

Osim takmičarskog dijela, Festival je upotpunio defile i revijalni dio Festivala Plesne akademije Victory, kao i učešće Osnovne škole “Meša Selimović” Zenica. Osim zasluženih diploma, medalja i pehara, uručeni su i prigodni pokloni takmičarima, trenerima i sudijama. Djeca i mladi su imali priliku pokazati svoj talent u plesu, uživati u pozitivnoj energiji i druženju s vršnjacima iz različitih gradova BiH, te steći nova poznanstva.

“Za realizaciju ovog velikog plesnog događaja, osim Plesne akademije Victory, zaslužan je naš Zlatni sponzor – kompanija ArcelorMittal Zenica, kao i partneri projekta Balon Dekor Sarajevo, Euroherc, Svjetlostkomerc. Zahvaljujemo se našem Zlatnom sponzoru kao i našim partnerima koji su podržali Treći Victory Dance Festival, i nadamo se daljnjoj uspješnoj saradnji”, tim Victory.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU