(FOTO) Hifa Petrol otvorila 41. benzinsku pumpu u Bihaću

Najuspješnijai najbrže rastuća naftna kompanija u BiH, Hifa Petrol danas je otvorila svoju 41. benzinsku pumpu na području užeg dijela grada Bihaća. Otvorenjem ovog objekta, obezbijeđeno je 8 novih radnih mjesta.

Novootvorena benzinska pumpa izgrađena je ponajmodernijim tehnološkim, bezbjednosnim i ekološkim standardima. Pored postojećeg objekta koji uspješno posluje u Bihaću, a zbog pružanja što kvalitetnije usluge i zadovoljenja potreba kupaca, Hifa Petrol se odlučila za otvaranje još jednog objektana izuzetno atraktivnoj lokaciji, u ulici Irfana Ljubijankićabr. 68.

Iz kompanije Hifa Petrol odlučili su se za otvaranje objekta na Dan grada Bihaća, te je ovaj savremeni objekatupravo naljepši poklon gradu i njegovim građanima.

U svojoj ponudi Hifa Petrol korisnicima nudi visokokvalitetna HPLUS EURO 6 premium goriva sa posebnim akcentom na zimsko gorivo koje u zimskim uvjetima omogućava neometan rad motora i bezbrižnu vožnju. HPLUS EURO 6 premium goriva obogaćena su aditivima najnovije generacije i omogućavaju vrhunske performanse svakom vozilu te donose poboljšanu ekonomičnost i osiguravaju smanjenu potrošnju i do 4%, veću snagu i smanjuju emisiju štetnih gasova.

Novootvorena benzinska pumpa u svojoj ponudiima inovo HPLUSBMB 100 Racing gorivo, visokooktanskogorivo maksimalnih performansi i snage.
Kompanija Hifa Petrol kontinuirano nudi usluge visokog kvaliteta i pruža najbolje pogodnosti svojim vjernim kupcima. Hifa Petrol je u prošloj godini lansirala Premium Card, karticu pogodnosti. Vlasnici Premium kartice svakog dana imaju 3% povrata na proizvode iz HP shopa, a na proizvode iz akcijskog kataloga i više. U dane vikenda kupovinom HPLUS EURO 6 premium goriva kupci ostvaruju povrat novca po utvrđenoj skali i do 0,09 KM/L. Za sve vlasnike Premium Carda u toku je nagradna anketa „Vaše mišljenje nam je važno, zato Vas nagrađujemo“ u sklopu koje će biti nagrađeno 20 dobitnika sa pomjesec dana besplatnog HPLUS EURO 6 premium goriva.

„ Kompanija Hifa Petrol usmjerena je na kontinuiran razvoj i modernizaciju svoje maloprodajne mreže.U prošloj godini otvorili smo 8 novih objekata.Ostajemo dosljedni svome obećanju i nastavljamo sa planiranim investicijama, razvoju ponude i daljim ulaganjima u nove projekte. Naravno, na prvom mjestu nam je zadovoljstvo kupaca kao i uposlenika.“, istakla je u svom obraćanju Guberinić Alma, marketing menadžerica kompanije.

Osim goriva premium kvalitete, prijatnog ambijenta i bogatog asortimana proizvoda, kupci mogu uživati i u vrhunskoj Barcaffe kafi za ponijeti, koja je dostupna na svim Hifa Petrol benzinskim pumpama. Povodom otvorenja nove benzinske pumpe izvučena su i tri dobitnika mjesec dana gratis uživanja u fantastičnoj Barcaffe, najboljoj kafi za ponijeti.

Po dugogodišnjoj tradiciji Hifa Petrola, povodom otvaranja benzinske pumpe prvih 250 kupaca nagrađeno je gratis HPLUS EURO 6 premium gorivom u vrijednosti od 20 KM, a ostali prigodnim poklonima. Radno vrijeme novootvorene benzinske pumpe je 00-24h.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU