FOTO: Kristina Mandarina pere milionske aute pa se hvali: ‘Volim ove zvijeri’

Kristina Penava (20), poznatija pod nadimkom Kristina Mandarina, prije tri mjeseca iskreno je rekla da nema novca za skupocjene brendove.

– Nemam za original jer radim častan posao! A ne bavim se kriminalom i ostalim krivičnim radnjama pa da nosim original. Svaka čast pojedincima. Hvala – iskreno je rekla tad Kristina. Čini se da se situacija u međuvremenu promijenila jer se Kristina sve češće na društvenim mrežama hvali skupim krpicama i modnim dodacima.

foto: kristina mandarina pere milionske aute pa se hvali: ‘volim ove zvijeri’
foto: kristina mandarina pere milionske aute pa se hvali: ‘volim ove zvijeri’

Osim luksuznih dodataka koje si očigledno može priuštiti, Kristina voli i skupocjene automobile. Iako se ne zna da li je jedan od njih njezin, prodavačica mandarina bi, sudeći prema komentarima njezinih pratitelja na društvenim mrežama, uskoro mogla promijeniti posao.

– Znači mandarine ti više ne pristaju. Da si ti zaposlena u autopraoni mnogi muškarci bi dolazili u autopraonu da im opereš aute i vlasnik autopraone bi zahvaljujući tebi imao dobru zaradu od pranja auta – smatraju njezini pratitelji.

foto: kristina mandarina pere milionske aute pa se hvali: ‘volim ove zvijeri’
foto: kristina mandarina pere milionske aute pa se hvali: ‘volim ove zvijeri’

Naime, Kristina je na Instagramu podijelila fotografije na kojima pozira u crvenom grudnjaku, kratkim traper hlačicama i čizmama do koljena i pere automobile.

– Volim ove zvijeri… – istaknula je prodavačica aludirajući na crveni Ferrari i bijeli Lamborghini čije se cijene kreću od dva milijuna kuna. Čini se kako Penava dobro zarađuje, s obzirom na to da si je nedavno priuštila štikle marke Guess.

‘I sve je to od mandarina?’ – upitao ju je jedan od njezinih pratitelja, no nije odgovorila. Kristina je nedavno priznala kako se, iako je danas vitka, nekoć borila s kilogramima. Njezini pratitelji pohvalili su je za iskrenost.

– Da, bila sam buca mala. Imala sam 76 kilograma i skinula sam više od 20 u šest mjeseci. Sve se može kad se hoće – rekla je.

Iako su je iskrenost pohvalili, njezini je pratitelji često kritiziraju zbog oskudnih odjevnih kombinacija kojima prekriva samo ‘škakljive’ dijelove tijela, a mnogi se dotiču teme kako je Kristina povećala grudi te su rekli kako je ‘čista plastika’.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU