11.6 C
Sarajevo
Ponedjeljak, 3 listopada, 2022

(FOTO) Meggle BiH: Snaga domaće proizvodnje sada je važnija nego ikad

Kompanija Meggle BiH je prije više od 20 godina započela sa proizvodnjom i distribucijom mliječnih proizvoda u Bosni i Hercegovini, koji i danas spadaju u grupu najomiljenijih i najkorištenijih domaćih brendova u našoj zemlji.

Kako po kvaliteti svoje domaće proizvodnje, Meggle se na tržištu ističe i po brojnim društveno odgovornim aktivnostima, investicijama i ulaganjima u jačanje lokalne privrede.

Kroz niz različitih situacija pokazala je da brine o svojim potrošačima, uposlenicima i saradnicima, kao i generalnom prosperitetu bh. tržišta.

Sada, u vrijeme globalne pandemije Corona virusa, Meggle se još jednom iskazuje kao pouzdana domaća firma, koja uredno održava svoju proizvodnju i distribuciju i svakog dana snabdijeva markete sa svježim mliječnim proizvodima, ali pomaže i podržava one koji se na “prvoj liniji”
bore protiv korone.


“Naše uposlenike smo blagovremeno educirali o načinima rada u vanrednim uvjetima, obezbijedili zaštitnu opremu i omogućili rad u smjenama ili od kuće. Stepen dezinfekcije i sterilizacije u svim našim objektima i vozilima je na najvišem nivou, tome zaista posvećujemo
ogromnu pažnju.

Sa druge strane, iako je sada rad svima otežan, zaista se trudimo da naši
radnici to ne osjete, barem kada su u pitanju njihove mjesečne naknade i svi doprinosi, jer bez njihovog zalaganja Meggle prozvodi ne bi redovno stizali do polica i potrošača.

  Počinjete posao od kuće ? Odgovorite na ovih 8 pitanja!

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

Supported by TNT Grupacija
MOŽDA VAS ZANIMA
Supported by TNT Grupacija spot_img
DRUGI UPRAVO ČITAJU